Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk örülnétek neki, ha a párotok orvosnak tanulna vagy inkább hagynátok, mert úgy sincs ideje semmire úgy mint más nőnek?
Igen,nagyon kockázatos, de nem csak árnyoldala van a dolognak.Az orvosok mindent meg tudnak magyarázni,ráadásul egy néhánynak nagyon jó ügyvédje van,szóval szerintem ritka az,hogy lecsuknak valakit ténylegesen.
Na,meg azért férfi orvos esetében más,nincs annyi kötelezettsége az életben,mint egy nőnek.
Utolsó kedves, én is orvosira járok, és hidd el, rengeteg orvost ismerek, akik 1) jó szakemberek 2) sikerült összeegyeztetniük a családot a munkával. Nem egyszerű, de ha nagyon akarod, akkor menni fog.
Az biztos, hogy ehhez a szakmához ilyen körülmények között mindenképp kell egy erős jellem, célok, hogy ne égj ki.
Amúgy ha az én párom állt volna így a pályaválasztásomhoz, biztos, hogy ott hagytam volna. Szerintem a szeretet egIk legalapvetőbb pillére az, hogy hagyod, hogy a másik megvalósítsa az álmait, kiaknázza a képességeit. Persze lehet, hogy később ez a kapcsolatotok rovására megy (bár ha tényleg szeretitek és támogatjátok egymást, nem hiszem), de az is, ha X év múlva a párod téged fog okolni, hogy nem hagytad őt kibontakozni. Ha önző módon az útjába állsz, akkor nem is szereted igazán. Szerintem.
21/L (orvostanhallgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!