Ti hagynátok az egészet?
15 évesen összejöttem a barátommal, most 20-21 évesek vagyunk. Kb 7 hónapja költöztünk össze, vagyis én költöztem hozzájuk.
Észrevettem,hogy nincs minden rendben már, tegnap ki is fakadt belőle minden. Elmondta,hogy ő még nem is állt készen az összeköltözésre, sokkal jobb volt,mikor csak találkoztunk, így elmúlt a varázs, mert minden nap lát.
Szeretne egyedül élni, úgy,hogy nem tartozik felelősséggel,nem kell alkalmazkodnia hozzám, azt csinál amit akar, ha egyedül van..
Elvileg még szeret, bár már nem szerelemből. Olyanokat mondott,hogy ő várta azt az érzést, amikor megkéri majd a kezem, magától..és nem "beleerőltetem" egy együttélésbe.
Szeretné, ha elmennék haza és egyedül lehetne, bár még csak 20-as évei elején van, de így úgy érzi magát, mintha házasok lennénk.. nem tudom,hogy 20 évesen normális-e a kapuzárási pánik..
Mit tennétek? Menjek és hagyjam az egészet? Felejtsem ezt a sok időt, majd keres, ha még kellek neki?
Segítsetek :( Tegnap óta csak sírok.
vagy majd keres*
bocsi.
Mindenképpen költözz haza. Nem maradnék ott, ahol konkrétan megkérnek arra, hogy menjek el.
Lehet, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Valószínűleg a barátodnak hiányzik, hogy másokkal is ismerkedjen, hogy tapasztalatot szerezzen. Fiatalon megismertétek egymást és ezért csak ti voltatok egymásnak. Valahol érthető is. Általában akik nagyon fiatalon összejönnek, nem maradnak életük végéig együtt.
Még most is fiatalok vagytok. Gondolom még szórakozni akar, kipróbálni magát mindenfélében. Nem házasodni és családot alapítani.
Ez nem kapuzárási pánik.
Nem bonyolultabb ez annál, mint amit mondott, hogy nem áll még készen egy holtomiglan-holtodiglan kapcsolatra.
Egyszerűen nagyon fiatalnak érzi még magát ahhoz, hogy megállapodjon. Főleg úgy, hogy 21 éves korotok ellenére 7 éve együtt vagytok.
Szerintem jobb lenne különköltöznötök, adj neki teret és időt. Ha meg nem működik részéről már, akkor nem is szabad erőltetni.
Én sem akarok családot alapítani, gyereket stb. csak együtt akartam élni vele. Nem értem miért nem mondta már az elején, együtt hoztuk el a dolgaim, azt sem mondhatja,hogy hirtelen bevackoltam hozzá..
Valentin napra kaptam tőle tortát, amit előre megrendelt, titkolta, tehát valamit csak érez irántam még, ha már foglalkozik ezzel ilyen szinten, sosem volt az a nagy ajándékozós, megleplek típus(nem is vártam el).
Ő még fiatalnak érzi magát az együttélésre, az elköteleződésre és én abban sem vagyok biztos a leírtak alapján, hogy ti együtt fogtok maradni.
Természetesen költözz haza, pláne, hogy kifejezetten megkért rá. Ugye nem azt akarod mondani, hogy annak ellenére, hogy szó szerint elküldött, te még ott akarsz maradni?
Megértem, még nagyon fiatal.
Most kell kiszórakoznia magát.
Annak semmi értelme, hogy még együtt vagytok 5 évig, és utána jöttök rá, hogy mi az, ami kimaradt az életetekből.
Szerintem ő már másra vágyik. Mármint nem konkrétan egy másik lányra, hanem a változatosságra, az izgalomra, hogy milyen ismerkedni, randizni.
Én szeretem a párom mégis jobb lenne néha kicsit egyedül lenni, egyedül aludni ilyesmik. 8 éve együtt ebből 5 év együttélés, 3 év távkapcsi az elején.. Ő 23 éves/F.
Én 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!