Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hagynátok az egészet?

Ti hagynátok az egészet?

Figyelt kérdés

15 évesen összejöttem a barátommal, most 20-21 évesek vagyunk. Kb 7 hónapja költöztünk össze, vagyis én költöztem hozzájuk.

Észrevettem,hogy nincs minden rendben már, tegnap ki is fakadt belőle minden. Elmondta,hogy ő még nem is állt készen az összeköltözésre, sokkal jobb volt,mikor csak találkoztunk, így elmúlt a varázs, mert minden nap lát.

Szeretne egyedül élni, úgy,hogy nem tartozik felelősséggel,nem kell alkalmazkodnia hozzám, azt csinál amit akar, ha egyedül van..

Elvileg még szeret, bár már nem szerelemből. Olyanokat mondott,hogy ő várta azt az érzést, amikor megkéri majd a kezem, magától..és nem "beleerőltetem" egy együttélésbe.

Szeretné, ha elmennék haza és egyedül lehetne, bár még csak 20-as évei elején van, de így úgy érzi magát, mintha házasok lennénk.. nem tudom,hogy 20 évesen normális-e a kapuzárási pánik..

Mit tennétek? Menjek és hagyjam az egészet? Felejtsem ezt a sok időt, majd keres, ha még kellek neki?

Segítsetek :( Tegnap óta csak sírok.

2014. febr. 25. 16:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
"Nem akar öregedni" De hát még hol van ő az öregedéstől, nagyon fiatal! Nekem 20 évesen még csak nem is volt az eszemben, hogy olyan komoly kapcsolatot akarjak valakivel, hogy szó legyen összeköltözésről.
2014. febr. 25. 16:49
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

ekkor szokták mondani, hogy lakva ismerszik meg az ember.

nagyon más csak találkozgatni, és együtt élni. sokszor ezen bukik a kapcsolat.

5 év után is pánikol az összeköltözésre, az jelent valamit (hiába csak 21 éves, hiszen mi 1,5 év után költöztünk 22 évesen, tehát 1 évvel volt a már azóta férjem idősebb nála, tehát a kora nem igazán indok)

ha nem most, akkor még 5 év múlva esetleg egy gyerek mellől lépne le, pánikolna be.

Szerintem ezen el kellene gondolkodni, a varázsnak elvileg egy ilyen "magasabb" szinten működő kapcsolatban sem szabadna elmúlnia. főleg nem azért mert minden nap lát.

szerintem annál jobb nem is volt a kapcsolatunkban, majdnem jobb volt, mint az esküvőnk, az amikor összeköltöztünk.

2014. febr. 25. 16:53
 13/23 A kérdező kommentje:

igen, mondta,hogy ismerkedni akar..

akkor ennek valszeg annyi, hát majd kiheverem :)

2014. febr. 25. 17:00
 14/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom,

tudom nem segít most, de lesz jobb ;-)

12-es

2014. febr. 25. 17:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Költözz el, aztán majd meglátod, hogy alakulnak a dolgok kettőtök között. Lehet, hogy hiányozni fogsz neki és továbbra is együtt lesztek, de az is lehet, hogy egyszerűen nem szeret már. Amíg ilyen fiatalok vagytok, addig erre több esély van, mintha 10 évvel idősebbek lennétek, nagyon kevés pár marad együtt ilyen fiatal kortól kezdve és az sem biztos, hogy ők jól döntöttek, hosszú távon működőképes lesz a dolog. Egy csomó mindent ki kell próbálni, meg kell tapasztalni ahhoz, hogy ki tudd választani azt az embert, akihez majd feleségül mész.
2014. febr. 25. 17:04
 16/23 A kérdező kommentje:

köszönöm..

egy ideig biztos nem kell senki :D

2014. febr. 25. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Figyu, ez felejtős. Felnőttek vagytok, igaz fiatalok, de 5 év után ha így reagál az együttélésre, akkor egyértelmű, hogy még nem érett egy komoly kapcsolatra. Ha vele maradsz, figyeld meg, nem sok idő, és akkor már azzal jön, hogy ő még élni akar, másokat megismerni, másokkal is lefeküdni stb. Ne hagyd magad ennyire megalázni, szakíts vele Te, ha te ennél többre vágysz.
2014. febr. 25. 17:21
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
Túl fiatal még ahhoz, hogy lekösse magát. Szerintem tök normális érzés.Épp, hogy nagykorú lett, de mégsem élhet szabadon. Kell neki, hogy kitombolja magát.
2014. febr. 25. 17:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
20éves vagy és 5éve eszi a lelked ez a kapcsolat.Ilyen fiatal lányoknak nem szabad leragadni.Egyáltalán ne sírj.Élj,előtted az élet.Barátnőz ismerkedj éld ki magad.Ezek kimaradtak az életedből.De,hogy nem kell senki,van időd válogatni,keresni.Nem kell egyből évekre szólo kapcsolat,minek.Rá érsz még élvezd az életet.
2014. febr. 25. 17:28
 20/23 A kérdező kommentje:
Most nem hiszem,hogy lesz kedvem bármihez is..de köszönöm.
2014. febr. 25. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!