Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hagynátok az egészet?

Ti hagynátok az egészet?

Figyelt kérdés

15 évesen összejöttem a barátommal, most 20-21 évesek vagyunk. Kb 7 hónapja költöztünk össze, vagyis én költöztem hozzájuk.

Észrevettem,hogy nincs minden rendben már, tegnap ki is fakadt belőle minden. Elmondta,hogy ő még nem is állt készen az összeköltözésre, sokkal jobb volt,mikor csak találkoztunk, így elmúlt a varázs, mert minden nap lát.

Szeretne egyedül élni, úgy,hogy nem tartozik felelősséggel,nem kell alkalmazkodnia hozzám, azt csinál amit akar, ha egyedül van..

Elvileg még szeret, bár már nem szerelemből. Olyanokat mondott,hogy ő várta azt az érzést, amikor megkéri majd a kezem, magától..és nem "beleerőltetem" egy együttélésbe.

Szeretné, ha elmennék haza és egyedül lehetne, bár még csak 20-as évei elején van, de így úgy érzi magát, mintha házasok lennénk.. nem tudom,hogy 20 évesen normális-e a kapuzárási pánik..

Mit tennétek? Menjek és hagyjam az egészet? Felejtsem ezt a sok időt, majd keres, ha még kellek neki?

Segítsetek :( Tegnap óta csak sírok.

2014. febr. 25. 16:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%
Majd ha elment megdugott pár csajt, a küszöbödet fogja rágni!
2014. febr. 25. 19:10
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha elment párszor bulizgatni meg csajozni (vagy már azelőtt) tuti nyöszörögni fog hogy fogadd vissza, de én a helyedben elküldeném a francba!
2014. febr. 25. 19:21
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem fogom visszafogadni.. :)
2014. febr. 25. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!