Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ilyen nehéz egy szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz egy szakítás?

Figyelt kérdés

Ha minden jól megy akkor 1-jétől tudok elköltözni innen. (Párommal és a szüleivel élünk).

Már kb 2 éve fontolgatom, de sehogy sem megy, hogy rávegyem magam, pedig nem jó a kapcsolatunk. Nem lehet vele megbeszélni mondtam neki 100x, hogy benne lennék abba is kérjünk segítséget.

Párom rendkívül jó barát, de párkapcsolatra alkalmatlan!

Mind1.

Nem vagyok biztos abban, hogy meg tudom csinálni, odaállni a család elé és azt mondani sziasztok, szia drágám ennyi volt. Kicsit szemét vagyok ebből a szempontból, hogy most az egész família elmegy vidékre pár napra én maradok itthon egyedül (szabit se kaptam és ott vannak az állatok is, szóal alapból se tudnék menni). Ez idő alatt összepakolom a cuccaimat és el is viszem az albérletembe. Mikor hazajönnek akkor itthon várok, és akkor jelentem be. Nagyon szemétül hangzik, de az, hogy továbbra is szenvedjek annak semmi értelme, lehet Ő is találna olyat aki mellett boldog lehet, aki olyan társ amilyen én nem lehetek és fordítva. Én is megtalálom azt aki mellett nőnek, embernek, igazi társnak érzem magam és boldoggá tehetem. Nagyon genyó vagyok?

26/L

2014. aug. 17. 12:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
Akkor fognak helyre állni a dolgok, amikor összeszeded magad, és élni kezdesz. Az idő nem old meg semmit, az élet viszont igen. Szerezz minél több új élményt/ismerőst/hobbit/akármit, foglald le magad minden percben, és egy idő után már ritkábban fog eszedbe jutni, mert egészen más dolgok foglalkoztatnak a mindennapokban. Hiába ülsz otthon évekig búsulva, a múltban élve, csak a tevékeny élet hoz gyors felejtést. Azt viszont felejtsd el, hogy barátok maradtok. Túl friss a szakítás ahhoz, hogy kapcsolatban maradj vele. Minden szálat el kell vágni, ami hozzá fűz. Se telefon, se e-mail, se levél.. ne lépj vele kapcsolatba és ne válaszolj, ha ő keres. Ha mondjuk egy év után is úgy érzed, okos dolog, akkor rajta.. De jobb ezt elkerülni. Nem véletlenül szakítasz vele, és ebben az időszakban ameddig a párod úgy látja, van remény, erősen próbálkozni fog, vagy te fogsz önként visszatáncolni hozzá néhány sms után, amiben féltékennyé akar tenni vagy olyan elveszettnek tünteti fel magát, hogy sajnálatból visszatérsz. Felnőtt ember, és mellette áll a családja. Túl fogja élni, mint mindenki más, csak neki is idő kell a leváláshoz. Tedd ezt az időszakot könnyebbé mindkettőtök számára. Ha elmész, azt így tedd, vagy sehogy.
2014. aug. 31. 00:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Írnál arról is valamit, hogy mi az amiért el akarsz költözni?

Miért nem szereted már, mi az amiért el akarod hagyni?

Mi történt eddig? Mondtad neki a kérdés feltevése óta, hogy el akarod hagyni?

Hány éve vagytok együtt és ezalatt egyszer sem szakítottatok? És hány éve laktok együtt?

2014. aug. 31. 07:51
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem genyó húzás, nem értem, miért érzed annak. Ő tartott eddig sarokba azzal, hogyha szakítasz, akkor mehetsz az utcára. Így mégis hogy beszéltél volna vele tisztességesen? Ilyen szorult helyzetben nehéz tisztességesnek maradni. Szerintem jó ez a terv és bárki leszól emiatt, főleg ez a család és az exed, engedd el a füled mellett, mert ők sokkal gerinctelenebbek azzal, hogy kitettek volna az utcára.
2014. szept. 8. 21:12
 24/25 A kérdező kommentje:

Túl vagyok a dolgon, elköltöztem, nem volt semmi, ne is igen mondott rá az exem senmit. Családnál vettem ki szobát. így nem vagyok egyedül, van kihez szólni. Szabad vagyok!

Ez a születésnapi ajndékom, mert pont így jött ki.

Függetlenség napja innentől 2014.09.01.

2014. szept. 11. 18:25
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! :) Használd ki az új életedet!
2014. szept. 11. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!