Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz egy szakítás?
Ha minden jól megy akkor 1-jétől tudok elköltözni innen. (Párommal és a szüleivel élünk).
Már kb 2 éve fontolgatom, de sehogy sem megy, hogy rávegyem magam, pedig nem jó a kapcsolatunk. Nem lehet vele megbeszélni mondtam neki 100x, hogy benne lennék abba is kérjünk segítséget.
Párom rendkívül jó barát, de párkapcsolatra alkalmatlan!
Mind1.
Nem vagyok biztos abban, hogy meg tudom csinálni, odaállni a család elé és azt mondani sziasztok, szia drágám ennyi volt. Kicsit szemét vagyok ebből a szempontból, hogy most az egész família elmegy vidékre pár napra én maradok itthon egyedül (szabit se kaptam és ott vannak az állatok is, szóal alapból se tudnék menni). Ez idő alatt összepakolom a cuccaimat és el is viszem az albérletembe. Mikor hazajönnek akkor itthon várok, és akkor jelentem be. Nagyon szemétül hangzik, de az, hogy továbbra is szenvedjek annak semmi értelme, lehet Ő is találna olyat aki mellett boldog lehet, aki olyan társ amilyen én nem lehetek és fordítva. Én is megtalálom azt aki mellett nőnek, embernek, igazi társnak érzem magam és boldoggá tehetem. Nagyon genyó vagyok?
26/L
Szia!
Írnál arról is valamit, hogy mi az amiért el akarsz költözni?
Miért nem szereted már, mi az amiért el akarod hagyni?
Mi történt eddig? Mondtad neki a kérdés feltevése óta, hogy el akarod hagyni?
Hány éve vagytok együtt és ezalatt egyszer sem szakítottatok? És hány éve laktok együtt?
Túl vagyok a dolgon, elköltöztem, nem volt semmi, ne is igen mondott rá az exem senmit. Családnál vettem ki szobát. így nem vagyok egyedül, van kihez szólni. Szabad vagyok!
Ez a születésnapi ajndékom, mert pont így jött ki.
Függetlenség napja innentől 2014.09.01.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!