Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal külön fogunk menni, de az autó az én nevemen van. Mi ilyenkor a teendő?
Párom szakítani akar velem, de az autón még másfél év hitel van.
Csak azért maradna még velem másfél évig, mert fél hogy elviszem az autóját (ami már-már idegesítő és zavaró).
Én lemondok a kocsiról, fizesse ő, viszont ugye átírni még nem lehet a nevére. Ha elmegyünk ügyvédhez és írunk egy szerződést, miszerint lemondok az autóról az hivatalos?
Az anyja a kezes, de mivel neki nagyon fontos ez az autó biztos vagyok benne hogy fizetné.
Én azért akarok véget vetni annak hogy a nevemen legyen az autó, mert engem ne rágalmazzon senki azzal, hogy elviszem az autót.
A hitelátvállalásnak van díja vagy csak egy papírt kell kitölteni?
Egyébként páromnak nem adnak munkavállalóit így nem hiszem hogy át tudnánk átiratni a nevére
Ebbe ne legyél biztos. Abban igen, hogy fontos, de hogy még 1,5 évig fizeti abba ne, ezer dolog lehet ami miatt megváltozik az élethelyzete és nem tudja rendezni a számlát.
A bank téged elővesz és ki fogja hajtani a lovét a volt barátod pedig széttárja a karját hogy sorry.
Nézd, normális emberek között felesleges a papírmunka, mert igen, az átírás pénzbe kerül (és nem kevésbe). Nővérem és a párja is vettek autót, nővérem nevén volt, de 4 év után különváltak az útjaik. A srácnak kellett a kocsi, el is vitte, és szépen fizeti a részleteket.
Ha nem haragban váltatok el és egyébként is megbízható az ember, valamint az anyagi helyzete miatt sem kell aggódni azért, hogy nem fizetné a részleteket, akkor a saját tapasztalatunkból kiindulva kár ezzel bajlódni és pénzt költeni, főleg hogy az édesanyja a kezes. Őt veszik elő, ha nem fizet, és nem téged.
Én tudom hogy fizetné és ha szétmegyünk engem nem is érdekel hogy kinek a nevén van a kocsi, mert nekem nincs rá szükségem.
Őt zavarja hogy az Én nevemen van, mert fél hogy elviszem, pedig nem vinném.
Ezért akarom valamilyen szinten hogy ne legyen a kocsihoz közöm, hogy hagyjon békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!