Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz egy szakítás?
Ha minden jól megy akkor 1-jétől tudok elköltözni innen. (Párommal és a szüleivel élünk).
Már kb 2 éve fontolgatom, de sehogy sem megy, hogy rávegyem magam, pedig nem jó a kapcsolatunk. Nem lehet vele megbeszélni mondtam neki 100x, hogy benne lennék abba is kérjünk segítséget.
Párom rendkívül jó barát, de párkapcsolatra alkalmatlan!
Mind1.
Nem vagyok biztos abban, hogy meg tudom csinálni, odaállni a család elé és azt mondani sziasztok, szia drágám ennyi volt. Kicsit szemét vagyok ebből a szempontból, hogy most az egész família elmegy vidékre pár napra én maradok itthon egyedül (szabit se kaptam és ott vannak az állatok is, szóal alapból se tudnék menni). Ez idő alatt összepakolom a cuccaimat és el is viszem az albérletembe. Mikor hazajönnek akkor itthon várok, és akkor jelentem be. Nagyon szemétül hangzik, de az, hogy továbbra is szenvedjek annak semmi értelme, lehet Ő is találna olyat aki mellett boldog lehet, aki olyan társ amilyen én nem lehetek és fordítva. Én is megtalálom azt aki mellett nőnek, embernek, igazi társnak érzem magam és boldoggá tehetem. Nagyon genyó vagyok?
26/L
Nem szemét dolog.
Legalább egyedül pakolhatsz, és nem kell végignézniük, ami mindenkinek kínos.
Nem vagy genyó, de máskor ne kínozd magad feleslegesen évekig, ha nem javítható meg a kapcsolat.
Utolsó. De genyónak érzem magam, de tudom, hogy az Ő felfogásával csak így lehet elmenni úgy, hogy ne tartson vissza, ne vakuljon el a dühtől és dobálja szanaszéjjel a holmijaimat stb.
Meg azt is tudom, hogy egy életre meg fog utálni. :(
És ez esik a legrosszabbul.
Mindjárt sírok, olyan nehéz lelkileg, hogy az nem igaz! Másoknak is ilyen rossz?
Nem szeretem a páromat úgy, mint ha tényleg a párom lenne, de nagyon fog hiányozni, mert másképp szeretem. Ha meg maradok nem tudok új életet kezdeni sose, és esetleg elszalasztok egy boldog életet, lehetőséget mással. Amúgy már a cuccaim nagy része el van víve.
most elköltöztél, vagy nem?
nem az a baj, hogy elköltöznél, hanem hogy sunyiban akarod megoldani.
most nem volt igazából türelmem végigolvasni, de a lényeg, hogy nyugodtan szakíts, ha boldogtalan vagy, csak ne sunyizz nagyon(szerintem).
annyi belefér, hogy készítsd elő magad, hogy ne utcára kerülj.meg hogy hamar össze tudj pakolni, stb.
nem tudom, ez a 64 ezer, ez mi?
valami másik állást kéne találni. vagy csak szobát nem tudsz bérelni? szerintem ha egy kis szobát bérelsz, vannak esélyek 30 körül megoldani. ritka, de van.
Tudod, kisangyalom, ha isten bezár egy ajtót, kinyit egy másikat.
Így lesz ez a legjobb. Fájni fog még egy darabig, és nem maradtok barátok. De majd lesz új pasid, meg új barátaid.
magyarázkodni meg nem kell, megmondod neki, hogy alkalmatlannak tartod a párkapcsolatra, ebből eleged van, és kész. Ha megérti (ahogy leírtad nem fogja) megérti, ha nem, akkor mehet a levesbe.
Túl sokat mondogatod ezt a barát dolgot. Amit leírtál, a reakcióiról én még a laza ismerősi kategóriába sem helyezném el.
Szétdobálná cuccaid? Tesz ilyet egy barát?
Ha ő nem veszi vagy nem akarja észrevenni azt amiben te sínylődsz akkor sz.rik rád magasról, na ilyet se tesz egy barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!