Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a szüleim válását? /15
Elsonek igaza van. Zuditsd minden gondolatod a pszichologusra, a szuleidre semmit. Ok egymastol valnak el, nem toled, ugyanugy szeretnek.
Az iskola ugyis lefoglal majd egyebkent.
én 14 éves korom óta depressziós voltam egy hülye csalódás miatt...17 éves voltam amikor a szüleim szétmentek, nem kis balhé miatt...3 tesóm anyámmal ment, én maradtam apámmal, ne maradjon egyedül...erre én maradtam egyedül, mert azonnal haza kellett jönnöm a suliból, apám vagy pont akkor ment vagy már otthon se volt...aztán valamikor 10 és hajnali 2 között haza jött részegen...én nem voltam pszichológusnál, előtte sem volt rendben a lelkivilágom...én azt csináltam amit előtte...elmenekültem a problémák elől a programozásba és a netes játékokba, ott sok havert, ismerőst és barátot szereztem...a legjobb barátomat is neten ismertem meg...szóval le kell foglalnod magad, mert ha nem tudsz a dolgokon változtatni akkor nem szabad hagynod, hogy felemésszenek...foglalkozhatsz a tanulással, barátokkal, azzal amit szeretsz csinálni...ez sajnos megtörtént és lehet nem tudsz rajta változtatni...el kell fogadnod...ne hagyd, hogy tönkretegyen mindent! foglald el magad és ne a megoldhatatlan problémákra koncentrálj :) ami meg megoldható azt meg old meg :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!