Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim különmennek. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim különmennek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 25. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fogadd el. Ne hisztizz. Dönts felelősségteljesen, kivel akarsz élni, és ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljanak.
2014. júl. 25. 19:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Az anyámnál maradok viszont az apukám is hiányozni fog :(
2014. júl. 25. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hiszen kevesebbet látod majd. De lehet, hogy az a kevesebb idő minőségi lesz. Érted, mit szeretnék ezzel mondani? Most együtt laktok, de lehet, hogy sokkal kevesebbet beszélgettek ténylegesen, míg ha távolabb lesz, lehet, hogy a kapcsolatotok szorosabbá válik.

Azon kívül felhívhatod, és ha a szüleid normálisak, akkor nem ragaszkodnak a láthatáshoz, tehát egyformán lehetsz megbeszélés alapján apukádnál és anyukádnál.

1-es voltam.

2014. júl. 25. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Meg fogod szokni.

Egyszer úgyis kirepültél volna, így két részletben, és fele megvan...tudom, hogy hülye magyarázat...

de sok gyerek túlélte ezt. Nekik biztos így jó, ezt fogadd el, és támogasd ha új kapcsolatba kezdenek...ne hisztizz...

2014. júl. 25. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és apukám is ugyan azt mondta és,hogy itt lesz mellettem meg minden ugyanúgy lesz csak nem itt alszik...Csak ez így elsőre fura és nehéz.
2014. júl. 25. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:

a kérdés...A szüleim különmennek. Mit tegyek?...

mit tehetnél? nem tehetsz semmit! kiskorúnak látszol, ezért semmit se tehetsz...

2014. júl. 25. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Semmit nem kell tenned amit eddig ne tettél volna. Éld az életed, szeresd mindkét szülődet és próbálj meg a távol lévővel a lehető legtöbb időt együtt tölteni. Ők válnak el egymástól, nem te tőlük. Sajnos előfordul az ilyesmi, próbáld meg elfogadni, feldolgozni.

Csúnya leszek, de van jó oldala is. Ha az egyikkel összezörrensz, találsz vigaszt a másiknál. Ha az egyik nem tud zsebpénzt adni, a másik biztos ad. Dupla nyaralás, dupla ajándék. Mindkettő elvisz olyan programokra ahova megy, így minden élményből dupla lesz.

2014. júl. 25. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:
aha utolso...tehetos szulokkel nyilvan...micsoda burok
2014. júl. 26. 05:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Örülj annak, hogy ezentúl két helyről kapsz ajándékot. :) Előbb utóbb lesz új párjuk, akik vélhetőleg szintén szeretni fognak téged. Annyiból lesz nehezebb, hogy be kell osztanod az idődet kettőjük között és nem nagyon lehet emlegetni őket egymás előtt. Sajna manapság nagyon sokan így élnek. A szülők versengenek egymással és féltékenyek egymásra, nem könnyű ezt elviselni, de a lényeg, hogy boldogok legyenek és ez már nyilván együtt nem ment. Fogadd el a dolgot, ha nekik jobb lesz így, akkor biztosan neked is.
2014. júl. 26. 07:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és így már tudom,hogy nekem nem szabad aggódnom majd ők elrendezik egymást közt a dolgokat :)
2014. júl. 26. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!