Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnak a szüleim, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnak a szüleim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleim el akarnak válni, minden este megy a veszekedés és ez engem nagyon megvisel. Egyszerűen nem bírom! Hogy élhetném túl ezt az egészet?
2014. júl. 9. 06:46
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Biztos borzasztó ezt hallgatnod,hogy "ölik" egymást a szüleid.Valószinű ezért akarnak válni,mert már nem megy együtt.Te nem tudsz tenni semmit,ez az ő döntésük.
2014. júl. 9. 06:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Túl kell élned. Erre koncentrálj csak! Bármi volt-van-lesz, neked Anyud örökké az Édesanyád marad, Apud az Édesapád. Próbálj ne részlehajló lenni, ne állj egyik pártjára se, nem neked a feladatod eldönteni, ki kezdte, ki miatt és miért...stb. Ez nem a te feladatod. Feledned azért azt sem szabadna, hogy melyik hogyan viselkedett veled eddigi életed folyamán. Okulj belőle, te élj majd másképp. Erős legyél!
2014. júl. 9. 09:51
 3/3 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel, nagyon sok embernek elváltak a szülei, köztük nekem is és én ekkor mindössze 9 éves voltam. Tudom hogy nem ezt akarod hallani, de nagyon kemény időszak következik ahol neked erősnek kell maradnod édesanyád és édesapád miatt egyaránt. A válások nem véletlenül történnek, biztosan a te szüleid is okkal döntöttek így, ami nem megy azt nem szabad erőltetni. Ezzel véget vetnek az örökös veszekedésnek, ami hosszútávon neked is jót tesz. Próbálj meg pozitív és erős maradni, és ne feledd, barátokkal minden könnyebb!
2014. júl. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!