Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan éltétek meg születek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vargak329 kérdése:

Ti hogyan éltétek meg születek válását? Bővebben lent:

Figyelt kérdés
Olyanok válaszaira, tapasztalataira vagyok kiváncsi,akinek a szülei még nagyon kicsiként, 3éves koruk előtt váltak el. A szülei jo barátok maradtak. Az anyjukkal maradtak, akinek lett új, boldog párkapcsolata. De az apjukkal is jo viszony maradt és rendszeresen látogatott titeket, tartja a kapcsolatot.
2014. júl. 27. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hehe...Ez baromi ritka ugye tudod. Én ugyan nem éltem meg, de ha megpróbálom beleképzelni magam, akkor arra jutok, hogy mivel kiskorába volt, vagy nagyon sokat számít vagy semmit. Ha ordibálás, artikulálatlan üvöltözés és ilyesmi volt, akkor elég mély nyomot tud hagyni a gyerekben. Ha normális emberek módjára rendezték le, akkor szerintem nincs túl sok jelentősége.

SZERINTEM!

2014. júl. 27. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
En ezt megeltem. Mostohaapam notlen volt, gyerek nelkul, ugy nevelt mint sajatjat. Az o anyja lett a nagymamim, rokonsaga az enyem is. Ez regen volt, de meg most is igy van. Apam minden masodik vasarnap vitt hozza es uj felesegehez, aki szeretettel elfogadott. Tulajdonkeppen ket csaladom, de egy otthonom volt, anyunal. Nem volt benne semmi rossz.
2014. júl. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!