Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Érdemes folytatni egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes folytatni egy kapcsolatot ha már az egyik fél nem bízik a másik fél teljes megváltozásában?

Figyelt kérdés

Történet a következő csakhogy mindenki akitől választ kapok ércse.

6éve élünk együtt a párommal van egy 3éves kislányunk.Évek óta küszködünk a szex mennyiséggel,és az alkoholal.A szexről vitáztunk a legtöbet.Ő neki napi szükségletei voltak amit én vagy tudtam vagy nem tudtam teljesíteni,az évek során próbált ebből lejebb adni,de én úgy éreztem ha ő nem kapja meg akkor elvónási tűnetei voltak és nem volt jó társ.Pl:Nem lehetett vele beszélni,nem érdekelték a hétköznapi kisebb próblémák stb...Így nyilván mivel én vagyok a család anya azért többször is próbáltam neki megfelelni hogy ne máshol keresse a boldogságot.Ebből persze voltak nőgyogyászati próblémáim is.Kipróbáltunk 4es variációt is ami nálam ideig óráig müködött és erőt adott a szexuális vágyhoz.De egyépként szex terén nagyon egyoldalu volt a dolog.Így útólag visszagondolva,szinte kényszer volt számomra ez az egész.Ami szerintem elég nagy baj!

Az alkohol:Amikor megszületett a kislányunk megígérte h nem fog annyit inni,illetve lejebb ad a napi szintű piálásból.Addig harcoltam míg már csak és mai napig is szinte csak a hétvégén iszik a testvérével.Köröbelül talán annyit hogy spicces legyen,mert akkor a gyerekkel van mível én hétvégén dolgozom.Mindeközben 1-2 alkalommal rajtakaptam hogy a sufniba vannak azért Apósnak szánt üres borosüveg,vagy csak úgy kapott a kollégájától házibort.Amiről persze én tudok,csak jól adja elő,úgy hogy én azért valahogy ne szóljjam meg!

Régen arra fogta a piálást mert nem kap elég szexet.

Én sem vagyok azért tökéletes,panaszkodni sem akarok,minden embernek vannak hibái,biztosan nekem is.

Viszont!Itt a közös gyermekünk akit mindketten nagyon szeretünk.Lassan 2hónapja nyitott kapcsolatban élünk egymás melett.Én felvettem a barátaimmal a kapcsolatot.Hétvégente,el is megyek a gyerekkel együtt biciklitúrára,vagy kirándúlni,fagyizni stb.

Ő pedig felkeresett egy pszichológus és már 2 alkalommal volt nála,szóval úgy érzem mindent próbál elkövetni hogy ennek a kapcsolatnak ne az legyen a vége hogy külön költözzünk!Most újra mindent megigért,hogy változni fog!

Csakhogy nem először fordul elő ez ,és eddig mindig megbocsájtottam és most hogy végre a sarkamra állok akkor akarja megváltani a Világot?Mért kelett eddig erre várnom?

Az a bökkenő hogy én már annyirra eltávolodtam tőlle,hogy ha adnék is még egy esélyt,félek hogy a szex nem műkődne,mert most úgy érzem úndorom van a szextől.

Nyilván ő azt mondja erre hogy nem kell meg hogy ő sem gondol most rá.

Igen!Elhatároztam hogy szét megyünk,de mivel anyagi nehézségeink vannak nem könnyű a dolog.Kölcsönből fizetném az albérletet,ő is előlegből tudna elköltözni.

Nem egyszerű és mind eközben a gyereket is néznem/néznünk kell!

Szóval az itt a nagy kérdés hogy érdemes várnom hátha megváltozik,vagy ha már döntöttem akkor minden áron vigyem véghez azt amit elhatároztam?És ha együtt is maradnánk,és sikerülne minden próblémára megoldást találni,mivan ha majd 1-2év múlva vagy akár hamarabb is minden olyan rossz lessz mint volt?

2014. aug. 11. 14:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom megváltiztatni,mivel nem is tudom!Ő saját naga akar megváltozni!1évvel ezelött nekem kelett volna,de nem ment akkor még én akartam annyirra összetartani magunkat!Köszönöm a helyesìrási tanácsot!De én nem nyelvtan órát kértem,hanem emberi véleményt,!
2014. aug. 11. 22:12
 12/13 anonim válasza:

Szerintem külön egyedül, vagy más partnerrel sem jobb.Sőt!Nyilván vannak problémáitok, de párterápiával vagy akár sok sok beszélgetéssel minden megoldható.Egyszer szerettétek egymást, hisz gyereketek is született nem?Az hogy pszihológushoz fordult mindenképp nagy szó.Megnézném hány ember képes maga elé állni és belátni benne van a hiba.És belátni, hogy akár már csak egy hozzértő segíthet.

Másnál száz és száz probléma van nálatok csak 2 a szex és a pia.Mind a kettő orvosolható.Nem tudom hány évesek vagytok, de viselkedjetek felnőttként és gondolkodjatok józanon.Üljetek le.beszéljétek meg, hogyan tudjátok a problémákat megoldani.Ha ezt megtudjátok (még) oldani és együtt maradtok, akkor a kislányotok majd ha felnő büszke lesz rátok.

Ui.: Minden probléma megoldható, csak le kell ülni beszélgetni.

2014. aug. 11. 23:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha eldöntötted hogy végeztél vele, akkor vidd végig ezt a döntésed. Nem jelenti a kapcsolat végét, ha külön költöztök, lehet hogy jó lenne neki hideg zuhanynak. Ha eddig nem változott, csak akart, talán ez megadná a lendületet neki.

Egyébként mind az alkoholról, mind a napi többszöri szexről is le lehet szokni, hiszen mindkettő csak szokás kérdése. Egy jó szakember segíthet neki, ebben viszont támogatnám a helyedben. Mert neked se mindegy, hogy a gyermeked apja milyen életet él, ha együtt maradtok, ha nem.

2014. aug. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!