Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veletek már olyan, hogy az exetek másik nő miatt elhagyott, összeköltöztek? Utána rájött, hogy hiányzol neki és téged szeret?
igen, de kellett akkor már a fenének.
(ráadásul mikor konkrétan lebuktak, még akkoris ki akarta magyarázni..hogy az nem ugy van, pár honappal késöbb már feleslegesen hagyott virágcsokrokat, különbözö ajándékokat az ajto elött...söt! még rá 2 évvel is tepert...teljesen feleslegesen...)
Igen, de a bizalmam elveszett..addigra "kiszerettem" belőle, amatt, ahogy az eészet intézte
És igazándiből csúnya dolog, de elégtétel volt az, ahogy utána alázta magát..pedig nem lett volna rá szükség, mert kerek perec megmondtam, amikor kiment az ajtőn, hogy azon nincs visszaűt, nem hitte el.
/ egybként azőta boldog vagyok, rá 1évre megtaláltam vagyis megtalált engem a férjem, hamarosan jöhet a baba, az exem pedig még mindig azzal. Anővel van, aki miatt elhagyott, 6 éve, és most őt csalja, nalam is beprőbálkozott/
Volt. De nem erdekelt, ha egyszer elment, ne jojjon vissza, masreszt ki is szerettem belole boven addigra.
En tudtam, hogy jobb no vagyok az uj baratnojenel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!