Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy házassága alatt valaki beleszeret egy másik emberbe, beadja a válást, hogy a szerelmével legyen? Vagy ez csak tündérmese?
Azt nem tudom, hogy mennyire gyakori, de a párom exneje ugyanezt játszotta el. Házasok voltak, ő csalta a páromat fűvel-fával, aztán az egyik pasasba bele is szeretett. Beadta a válópert, a pasas meg kirúgta, amint kimondták a válást.
Azóta egyedül van a nő, nem kell a kutyának se. Meg is érdemli.
Esély van erreis, meg arra is.
Nem a gyakoriság fogja meghaátorzni, hogy veled mi történik.
Nagyobb esély van arra, hogy két házas ember egymásba szeret, mint arra, hogy végül mindkettő eldobjon mindent az új kapcsolatért és elváljon.
Van ilyen is természetesen, nem mondom, hogy lehetetlen, meg volt is már rá példa, de nagy általánosságban az a vége, hogy mindkét fél, vagy csak az egyik inkább választja a házasságát.
Pedig de bizony,ez nem tündérmese,hanem maga a boldogság!:)
Csak a megfelelő pasiba kell beleszeretni!:)
A férjem elköltözött tőlünk, mert azt mondta szerelmes. A fiunk miatt szedtem össze magam, meg tudtam, hogy ha felszáll a lila köd akkor vissza akar majd jönni és így is lett.
Kb 70 évig lesz emiatt lelkiismeretfurdalása a barinőjét meg emiatt kitették a munkahelyéről. Nem bírom sajnálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!