Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem vagyunk egyutt megis megmondja mit tegyek?
A ferjem megcsalt a munkatarsnojevel es mikor kiderult elvaltam
O elkoltozott de mire kimondtak a valast ok szakitottak. Van ket gyerekunk az egyik meg nincs egy eves. A bolcsibe varo listan vagyunk es ha beveszik vissza tudok menni dolgozni de addig nagyon nehez. A volt ferjem tamogat anyagilag de ezert "cserebe" el kell turnom hogy meg mindig a felesegenek nezz. O a szuleihez koltozott de szinte naponta jar latogatni a gyerekeket es mindenbe bele szol. Feladatokkal lat el minden napra intezzem el ez meg az... Es ha nem teszem veszekszik es nem ad penzt. Mivel lakas hasznalati dijat kellene fizetnem igy nagyon keves gyerektartast fizet (bonyolult lenne leirni).
A fiam most megy elsobe es ha nem teszem amit mond nem segit.
Mit tegyek,mert ezt mar nem birom, hazudott nekem megcsalt es elhagyott, most meg jopofoznom kell hogy legyen villany meg kaja.
Ha a picit beveszik a bolcsibe vissza megyek dolgozni de addig mit tegyek?
Addig nincs valaki más akire tudsz támaszkodni? Szüleid esetleg? Vagy egy testvér ha van?
Ezt csak úgy tudod megszüntetni, ha önállósodsz tőle...
Ezek szerint amíg házasok voltatok is, ez volt a szitu. Ő megmondta mit tegyél, te pedig megtetted.
Itt két dolog van. Ha akkor a sarkadra álltál volna és nem hagyod magad ugráltatni (kihasználni) akkor ez a probléma most sem állna fenn.
De ha már így történt, akkor szerintem nincs más választásod, el kell viselned, amíg nem leszel tőle teljesen független és önálló. Utána meg megmondod neki, hogy a cselédek másik utcában laknak, rossz helyen parancsolgat...
Nem, volt ilyen. En is dolgoztam es meg otthon is segitett mosas, fozes, takaritas , ovoda mindent megbeszeltunk.
Arra gondoltam (lehet butasag), azert csinalja hogy ne tudjak ismerkedni, az ove mar nem leszek de akkor massal se (amugy sem vagyom most kapcsolatra). Igy a napom nagy reszerol tud mikor hol vagyok.
Szuleim es anyosomek is azt mondjak bocsassak meg es fogadjam vissza, mert a ferfi ilyen es amugy meg rendes, nem talalok jobbat meg a gyerekek apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!