Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hagyd menni. Ha meg dolgotok van egymassal, ujra egyutt lesztek. " Ez mennyire igaz?
Ez kapcsolodik: "Mindennek oka van, semmi sem történik véletlenül.
Egy egészen pontos forgatókönyv alapján működünk, amelyen néha tudunk változtatni, de valójában mindenki tapasztalhatja, hogy a megtapasztalandó dolgokat és találkozásokat nem kerülhetjük el."
Valoban igy van? Tapasztalatok?
"Hagyd menni. Ha meg dolgotok van egymassal, ujra egyutt lesztek. "
Ez szerintem igaz, egyet értek vele!
Azt nem tudom, hogy hogy működik a világ, mi van megírva, vagy mi nincs, mert nem vagyok se Félisten, se semmilyen guru...
Nem tudom!
Azt viszont igen, hogy ha valami nem megy azt hagyni kell "menni", ha a tiéd az az ember vagy helyzet akkor megkapod ha itt az ideje.
Erőltetni bármit a legrosszabb a világon, ilyenkor minden a visszájára szokott fordulni, és nem jön össze semmi.
Ez a saját tapasztalatom, és velem mindig így volt.
Férfival is, sulival is, barátsággal is...
Hiába erőltettem, nem ment, pedig volt amibe majd' beledöglöttem, mégse ment...
Aztán feladtam, mert annyira nem ment, és egyszer váratlanul kialakult minden, és MAGÁTÓL összejött a dolog!
Fura, de így van!
egyetértek vele.
bár én nem azért adom fel, ha feladok valamit hogy utána hátha majd még újra találkozunk.
hanem mert látom mennyire értelmetlen, felesleges küzdelem
és igazából, akiért, amiért sokat küdök de nem jön össze, azt inkább el akarom felejteni örökre.
ha újra előjönne/találkoznánk én fordítanék hátat mert emlékeznék rá mennyi fájdalmat és felesleges kört okozott.
buta tinibölcsesség, semmi több.
ha valami nem megy, azt az újrakezdés reménye nélkül kell végleg lezárni.
Döntsd el, hogy NEM KELL MÁR, és tereld el a gondolataidat.
De, ha még mindig ott van a remény, hogy "hátha", akkor lehet, hogy még nincs itt az ideje a felejtésnek.
Ennek is meg kell érnie az emberben.
Ha majd eleget szenvedtél a viszonzatlan szerelemtől, akkor magától, önvédelemből elkezdesz majd felejteni, mert rosszabb lesz reménykedni, mint felejteni.
Meggyógyítja magát a lelked, ha már nagyon-nagyon reménytelen.
Én is azt hittem, hogy bele fogok halni egy szakításba, egy évig voltam utána lelki beteg, tényleg el akartam pusztulni, nem érdekelt semmi...
Aztán mégis itt vagyok!
Kicsit belehaltam, a lelkem egy része meghalt amikor szétmentünk, de mégse haltam meg totálisan, most már akarok élni újra.
Megoldja az idő!
Közhely, de igaz!
Ez nagyon nyálas duma, valami sorozatból van?
Az ilyet azok az emberek szokták mondani, akik félnek döntéseket hozni, és felelősséget vállalni. Vagyis az emberek többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!