Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hagyd menni. Ha meg dolgotok van egymassal, ujra egyutt lesztek. " Ez mennyire igaz?
Ez kapcsolodik: "Mindennek oka van, semmi sem történik véletlenül.
Egy egészen pontos forgatókönyv alapján működünk, amelyen néha tudunk változtatni, de valójában mindenki tapasztalhatja, hogy a megtapasztalandó dolgokat és találkozásokat nem kerülhetjük el."
Valoban igy van? Tapasztalatok?
Nekem ez jut eszembe a kérdésről:
Semmit ne erőltessünk. A lényeg, hogy minden megy magától és minden idővel bekövetkezik. Ha nem az életünkbe való és mi mégis megtartjuk, akkor is ki fog esni egyszer, csak később. Ha oda való és elküldtük, úgyis visszatér. Szóval nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés. Ami az életünkbe való, az ott lesz, ami nem, az egyszer eltűnik.
Az első írta le jól.
Ha menni akar hagy menjen. Tapasztalat.
DE, Te tudd, hogy mit akarsz. De ne ragaszkodj hozzá görcsösen, hanem engedd el az érzést.
A dolgok úgy is úgy alakulnak, hogy Neked jó legyen, ha engeded.
Én így próbálok élni.
Volt, hogy görcsösen ragaszkodtam vkihez, aztán vmi történt bennem, s azt mondtam, ha menni akar hát menjen, annak ellenére, hogy tudtam mit akarok (vele lenni).
Azóta házasok vagyunk és van egy gyerekünk :-)
Szóval, ha dolgotok van egymással, akkor együtt lesztek.
Ha meg nem, akkor majd másvalaki lesz, még ha most még elképzelhetetlen.
Nem egyértelmű, szituációtól függ!!!
Ha egy félreértés miatt megy el, és te hagyod, akkor azt senki nem fogja visszacsinálni helyetted. Ha vannak tisztázatlan dolgok, ki nem mondott dolgok, akkor leginkább a férfi az, aki a sarkára állhatna.
Ha nincsenek ilyen félreértések, akkor tényleg menjen.
Szerintem igaz a mondás.
Két példát mondanék a saját életemből: az egyetem nagyon nehéz volt nekem, nagyon sokat kínlódtam és szenvedtem vele, de egész idő alatt erősen éreztem belül, hogy jó helyen vagyok és nem szabad feladnom. Aztán fokozatosan egyre jobb lettem és persze sikeresen be is fejeztem.
A másik dolog nekem is egy szerelmi ügy. Van egy férfi az életemben...az elején minden szép és jó volt, aztán őmiatta elromlottak a dolgok. Lassan már egy éve küzdök ezért a kapcsolatért és csak mostanában kezdem belátni, hogyha a fejem tetejére állok, akkor sem fog változni semmi pozitív irányban, akármennyire is akarom, hogy működjön. A lelkem mélyén már régóta tudom, hogy ez veszett fejsze nyele, mégis nagyon nehéz volt az eszemmel felfognom és elfogadnom.
Fel a fejjel, menni fog neked is! Aztán majd olyan jót kapsz cserébe, amiről nem is álmodtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!