Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire érzéketlen vagyok?
A szüleim bejelentették, hogy amint befejezem a szakközépiskolát, ők elválnak. Egy ideje, egész pontosan 4 éve sejtem már, hogy ez lesz, de akkor se zavart különösebben.
Most, hogy bejelentették, kb 5 perce, a reakcióm annyi volt, hogy "oké, legyen, ahogy akarjátok". És pont. Nem érzek se szomorúságot, se kétségbeesést, csak amolyan általános közérzetem van, mint ahogy legtöbbször lenni szokott. Nem vagyok lesokkolva, konkrétan a legnagyobb problémám az, hogy lesz-e időm holnap elmenni terep motorozni.
A régi osztályfőnököm szerint az EQ hányadosom meglehetősen alacsony, ki ugyan nem mondta, de nem adta ki a tesztemet, csak célzott rá, hogy kicsit legyek megértőbb. Talán emiatt van?
Örülj neki, hogy így tudtad fogadni. Tehát végül is neked mindegy. Ez sem baj egyébként. Van olyan gyerek, aki görcsösen tartaná össze a szüleit.
Hány éves vagy egyébként?
nem
én sose értettem, hogy ezen miért akadnak ki általában
persze én sem örültem volna a változásnak, de szerintem amikor a szülők úgy döntenek,és már el is mondják, hogy válnak annak oka van
szerintem is ez a helyes hozzááállás..
A szüleimnél felmerült 1-2szer, amikor éppen hullámvölgyük volt(bár amúgy nagyon szeretik egymást/ volt részükről nagy meghökkenés, amikor közöltem, hogy tegyenek úgy, ha ezt érzik, én egyiküket sem fogom kevésbé szeretni ettől/
Még mindig jobb mint összeomlani.
Szerintem ilyen korban már könnyebben feldolgozza az ember,pláne ha sejtetted akkor nyilván nem volt sok minden rendben már náluk,így legalább van esélyük külön-külön boldognak lenni.Már majdnem felnőtt vagy tehát akkor és úgy tartod a kapcsolatot azzal aki elköltözik ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!