Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem anyagias egy kicsit az élettársam? Vagy csak egy érzéketlen bunkó?
Apám halála után örököltem, és mivel elég lassan halad a hagyatéki tárgyalás, élettársam fenyeget, hogy elköltözik, ha záros határidőn belül nem adok haza pénzt. Az igaz, hogy vannak kifizetetlen számláink, de nem tudok mit csinálni, amúgy is elég most nekem a fájdalmam, nem akarok harcolni senkivel.
Hogy magyarázzam el, hogy adjon egy kis időt? Hagyjam inkább tényleg elmenni?
Köszönöm!
Nem elég hogy meg halt az apád, még ilyen batomságokkal is fenyeget?! És ha nem halt volna meg? Akkor mit mondana a pénzről? Az örökség szerintem csak egy pici öröm az ürömben.
Ez a pasi csak kihasznál. (Legalább is amennyit leírtál, abból ez jön le.) Eszembe nem jutna az örökségével nyaggatni a párom, amikor épp meghalt valakije. Ez a pasi kissé lelketlen.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ne engedd el! DOBD KI!
Már ne haragudj, de mi köze az élettársadnak a te örökségedhez? Az még házasságban is különvagyonnak számít.
Nem kicsit anyagias, hanem iszonyatosan, ráadásul még pofátlan is. Ne hagyd elmenni, hanem te küldd el, de azonnal, és egy árva fillért se adj neki ettől kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!