Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál miért az anyához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál miért az anyához kerül 95%-ban a gyereket?

Figyelt kérdés
Az apa is pont ugyanolyan szülő, és sok esetben az apánál jobb helye lenne a gyereknek, még akkor is h kicsi. Mivel különb a bíróság szemében az anya?
2010. jan. 10. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az anyánál marad...én sem értek vele egyet, pedig nő vagyok. Az egy dolog, hogy ki szülte meg, ennyi erővel azt is mondhatjuk, hogy ki csinálta, mert tudjátok egyik nélkül nem megy a másik. Gusztustalan, ami egyes válások után az apával történik. Van egy boldog családja, imádja a gyerekeit, és akkor kéthetente szombat...hánynom kell. Persze ez a normális családokra vonatkozik, ahol szeretik a gyereket és képtelenek lennének elfogadni, hogy csak ennyit találkozhatnak velük. Nyugodtan védjétek csak ezt a női szokást, majd belátjátok egyszer, hogy nem a volt párotoknak ártotok vele csak...
2010. jan. 12. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
persze,akkor a nönek le kellene mondania a gyerekrol,hogy ne hogy szegény férje igy járjon???akkor nök nagyrésze idiota hülye,akit agyon kéne verni mert mondanak le a gyerekükröl?a a válás 2 ember hibája,nem csak a feleségé hogy szegény férjet sajnálni kéne sok esetben...remélem nem sok nö gondolkodik igy mint ti.
2010. jan. 12. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jah mert szegény nőt miért kellene sajnálni mert nem nála van a gyerek? Pont a te megnyilvánulásaid, meg a hasonlók miatt utálják a nőket...tipikus feminista marhaság. Javaslom nézz meg pár hétvégi apukát, aki szerette volna ugyanúgy a gyereket nevelni, mint az anyja, de az nem engedte csak két hetente...biztos jó érzés tönkretenni másokat...
2010. jan. 12. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy film jut erről eszembe: mégpedig a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van. Ott pl a nőnek adtam volna egy igazán emberes pofont, ahogy kitolt a férjével... És ki törődött a srácokkal, az apa.

jójó film, de akkor is.

2010. szept. 22. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is az apa csak egy van ugrik be, engem is mindig felhúzott az a nő. Annyira igazságtalan, hogy az már leírhatatlan.
2010. szept. 23. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!