Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért hozzá? Mikor házasodhatunk?
Figyelt kérdés
A páromnak szept.1.-én lesz a válása.Nagyjából mennyit kell várni,hogy össze házasodhassunk? Kb 2éve nem él együtt a nővel és házastársként is csak 2hónapot éltek együtt az esküvő után (amikoris kiderült,hogy a kedves felesége már több mint fél éve csalja a párom barátjával,előtte 6évig éltek együtt élettársi kapcsolatban...)nincs közös ház,autó,gyerek,se semmi...még abban a hónapban (szeptemberben) szeretnénk megtartani az esküvőnket,egyrészt mert babát várok,másrészt mert nem szeretnénk húzni a dolgok,mikor teljesen biztosak vagyunk abban,amit akarunk2014. júl. 25. 15:02
11/19 A kérdező kommentje:
Közös meg egyezéssel adták be és igen,ez lesz a legelső tárgyalásuk...
2014. júl. 25. 15:19
12/19 anonim válasza:
"Elsővel biztos nem, minimum kettő targyalas van. Az elso a "békítő" , a másodiknál bontanak."
nincs már békítő tárgyalás! 1997 óta nincsen, de mindegy!
Ha nincs gyerek, közös tulajdon, vagy közösen megegyeznek, akkor 1 tárgyalás van!
A kérdezőnek meg, ha el is válik a leendő férjed, a bejelentitek a házassági szándékot az anyakönyvvezetőnél, ott van még 30 nap várakozási idő!
Hacsak nem ballagtok el a jegyzőhöz és kértek felmentést a 30 napos várakozási idő alól!
13/19 A kérdező kommentje:
Ja és tarthattok hülyének,amiért máris "potyogtatok",de mi örülünk neki,mert úgy volt,az orvos megállapítása szerint,hogy nem lehet kisbabánk,mert gondok vannak nálam,szóval lehet gáz,de mi kimondhatatlanul örülünk neki és miért ne legyen,mikor minden adott hozzá,és mindenünk megvan,szerencsére nagyon jó színvonalon élünk.egyedül csak egyet szeretnék még,hogy családba szülessen,ne pedig kapcsolatba...
2014. júl. 25. 15:26
14/19 anonim válasza:
Ha utána házasodtok, mert elhúzódik a per, akkor mi van? Ha össze akartok házasodni, akkor mindegy az időpont szerintem. Nem oszt és nem is szoroz.
15/19 anonim válasza:
Hivatalosan nem bêkitő mar a neve, de az a lényege. Ilyenkor mondhatják a felek, hogy meggondolták magukat es akkor siman lezárják az eljárást.
16/19 A kérdező kommentje:
Jaj de szeretem amikor mindenki ennyire okos.Nekünk nem mindegy... nyilván,ha utána tudunk csak házasodni,akkor is össze fogunk,csak az a helyzet,hogy a ruhám is varratva lesz és nem mind1,hogy kismama ruhát kell varratnom,vagy simát...egyébként meg én kérek elnézést,hogy minél előbb szeretnénk össze házasodni,már csak azért is,mert Svájcban dolgozik,és nem úgy megy,hogy ugrál össze vissza...
2014. júl. 25. 15:35
17/19 anonim válasza:
Szerinted honnan kellene tudnunk hogy ő helyileg hol van?
18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt nem kell tudnotok,alapból nem kell bunkón válaszolni,ha normális kérdést teszek fel...nem kioktatást kértem,hogy miért nem mind1,hogy mikor házasodunk...és ha egy haldokló rokon miatt szeretnénk minél előbb megtartani,hogy még részt vehessen rajta?nem az indok a lényeg...szeretnénk minél előbb,mert nekünk így jó és kész...válaszokat vártam a kérdésemre,nem bunkón vissza kérdezést,amihez még köze sincs az illetőnek...
2014. júl. 25. 15:45
19/19 anonim válasza:
Eddig mi korlatozta abban, hogy elvaljon?
Olyan elcsepelt ez a duma, hogy hazassagba szulessen...Ha nem jonne, a hazassag intezmenye, mint olyan, se lenne lenyeges.
Olyan okt.-nov. kornyeken, elso targyalason ritkan valasztanak el, 30-31 naptari nap is eltelhet a ket targyalas kozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!