Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki ért hozzá? Mikor házasodhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ért hozzá? Mikor házasodhatunk?

Figyelt kérdés
A páromnak szept.1.-én lesz a válása.Nagyjából mennyit kell várni,hogy össze házasodhassunk? Kb 2éve nem él együtt a nővel és házastársként is csak 2hónapot éltek együtt az esküvő után (amikoris kiderült,hogy a kedves felesége már több mint fél éve csalja a párom barátjával,előtte 6évig éltek együtt élettársi kapcsolatban...)nincs közös ház,autó,gyerek,se semmi...még abban a hónapban (szeptemberben) szeretnénk megtartani az esküvőnket,egyrészt mert babát várok,másrészt mert nem szeretnénk húzni a dolgok,mikor teljesen biztosak vagyunk abban,amit akarunk
2014. júl. 25. 15:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Amint a valas jogerőre emelkedik másnap mar mehettek időpontot kérni az anyakonyvi hivatalba. A "páromnak szept.1.-én lesz a válása" - ez az elso tárgyalást jelenti? Mert akkor lesz meg minimum egy, de inkabb kettő, legalább egy-egy honap eltéréssel, tehat az elso tárgyaláson o meg nem fog elválni,
2014. júl. 25. 15:09
 2/19 anonim ***** válasza:
11%
Akkor ti még minimum két éve vagytok együtt és máris potyogtatsz.Meg fogod bánni.
2014. júl. 25. 15:09
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
*maximum.
2014. júl. 25. 15:10
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
Kettes, nálunk 2 hónap után jött a baba. Azóta van már két tesója is :)
2014. júl. 25. 15:12
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy tudom, hogy ha nincs gyerek, közös vagyon, semmi, és a válás is közös megegyezéssel történik, akkor a bíró az első tárgyalás alkalmával is felbontja a házasságot. Utolsónak üzenem, hogy ritka nagy paraszt vagy!!!!!
2014. júl. 25. 15:12
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
bocs, másodiknak üzenem...
2014. júl. 25. 15:13
 7/19 anonim ***** válasza:
Elsővel biztos nem, minimum kettő targyalas van. Az elso a "békítő" , a másodiknál bontanak.
2014. júl. 25. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem volt közös vagyok, és már az első tárgyaláson kimondták a válást. Nem volt 2. tárgyalás.

2014. júl. 25. 15:16
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Majd rájön. :D
2014. júl. 25. 15:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Tényleg? Nincs mar meg a harom honap kotelezo "gondolkodási ido" az elso targyalas utan?
2014. júl. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!