Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Együtt maradnátok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem szeretem már a férjem, igazából már csak együtt lakunk és neveljük a gyerekeket és ennyi. Egy ágyban alszunk de már gondolkoztam, hogy különszobába megyek. Szóval semmi nincs már köztünk, úgy érzem. De nagyon szépen eljátszik a gyerekekkel, és nagyon szereti öket, és megszakadna a szívem, ha el kéne válniuk egymástól. A fiam rajong az Apjáért. Lehet így élni 30 évesen? Lehet ezt fojtani tovább?

2014. júl. 17. 07:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
55%

Tizen egynéhány éves koromban apám felindulásból megjegyezte,hogy már elakartak válni anyámmal,de miattunk nem tették. Hejjj, mai napig bánom,hogy akkor nem csaptam össze a két kezem és nem mondtam azt, hogy "Adná meg a jó Isten!"

Megkeserítette a családot, anyám nem boldog -nem lehet az- egy ilyen kapcsolatban. Apám hirtelen haragú, bár nem vert meg még senkit soha, gyerekként is elég volt,ha elkezdett ordítani, más akkor sírt így,ha elverték rajta a nyújtó fát.Mindig minden úgy volt/van/lesz ahogy Ő akarja,mindenki el volt/van/lesz nyomva. Én 18 éves koromban elköltöztem. A hugom is alig várja,hogy mehessen a világba. Bátyám az egyedüli,aki otthon kényelmesen el van,mint befőtt a polcon...

A "házas életükről" nem tudok sokat,de fizikailag képtelenség összehozni,ha azt vesszük,hogy 12-16 órákat dolgoznak a vállalkozásba és külön szobába alszanak...nem hiszem,hogy az elmúlt 10 évben olyan sokszor átlopóztak volna egymáshoz...

Én nem tudnám beáldozni a saját boldogságomat. Azzal nem csak Én veszítek,hanem a gyerek is, ha egyfolytában azt érzi és látja,hogy feszült vagyok és ingerelt,hogy legszívesebben baltát állítanék az apja fejébe, az kinek lenne jó? :D Én éljem le az életemet -ami csak egy van- örök boldogtalanságra kárhoztatva a gyerek miatt? Aki,mint mondottam egy nemlétező világban nőne fel...tele feszültséggel, mű mosollyal.Magamból kiindulva elég fos volt egy mű családban felnőni.

Az meg szemfényvesztés, hogy "miattunk nem " váltak el...csak a mocskos anyagiak és a vállalkozás miatt nem...

2014. júl. 18. 14:30
 32/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem írtad le, mi a férjed álláspontja. Miért nem kell neki a szex veled? hogyan érez irántad?
2014. júl. 21. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!