Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állnak így hozzánk a rokonok?
Még nem váltunk el, külön élünk. Kicsi gyerekünk van. Férjem ment albérletbe, a lakás papíron az enyém, de közösen is fizettünk rá hitelt, amit most egyedül fizetek és majd kárpótolom őt.
Nagymamám nem érti, miért megyünk mi a gyerekkel együtt hárman a férjem rokonaihoz, és közös barátokhoz. Én meg azt nem értem, hogy miért ne lehetne, intelligensek vagyunk és szeretem a családját, ők se utálnak, szívesen látnak. (Szerinte egyébként is nem lesz jó így a gyereknek, együtt kellene maradnunk. Az sem számít, hogy apa rendszeresen látogatja. Az én apám mondjuk egyáltalán nem törődött velem.)
Apósom rosszabb, azt hittem kedvel, de olyanokat mond, hogy én kidobtam a férjem a lakásból, meg nehogy már ő csináljon nekem szabadidőt (azzal, hogy vigyáz a gyerekünkre, a szabadidő meg kb annyi volt, hogy piacra mentem). Nem ketten tartozunk felelősséggel a gyermekért? Miért kellene egyedül megoldanom mindent? Nem jobb a kicsinek is, ha néha tudnék magamra is időt szakítani? Már dolgozom, szóval sok időm nincs erre.
Amúgy meg a férjem csalt meg, nem is egyszer és ezt apósom is tudja, Mamám nem.
Apos is biztos megcsalta anyosodat, lenyelte, oszerinte neked is le kellene.
Apos meg mult szazadban el, na de ha a felesege engedi, akkor nem tudsz mit csinalni.
Mama latta, hogy mi volt mikor a te szuleid elvaltak, nem ismerted apadat, ovni akar, vedeni akar a jovojot, csak jot akar. Ha akarnad mamad igazi velemenyet, akkor el kellene mondani neki mindent. Nem is tud mindent, persze nem tud velekezni, csak annyirol amirol tud.
Apósomék nincsenek együtt, neki új felesége van. Az anyagi dolgok a mániája, de ez a ne csináljon nekem szabadidőt, nagyon rosszindulatúnak tűnik.
Anyós inkább mondta, hogy maradjunk együtt, mert rossz egyedül, meg hátránnyal indulunk egy új kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!