Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért állnak így hozzánk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állnak így hozzánk a rokonok?

Figyelt kérdés

Még nem váltunk el, külön élünk. Kicsi gyerekünk van. Férjem ment albérletbe, a lakás papíron az enyém, de közösen is fizettünk rá hitelt, amit most egyedül fizetek és majd kárpótolom őt.

Nagymamám nem érti, miért megyünk mi a gyerekkel együtt hárman a férjem rokonaihoz, és közös barátokhoz. Én meg azt nem értem, hogy miért ne lehetne, intelligensek vagyunk és szeretem a családját, ők se utálnak, szívesen látnak. (Szerinte egyébként is nem lesz jó így a gyereknek, együtt kellene maradnunk. Az sem számít, hogy apa rendszeresen látogatja. Az én apám mondjuk egyáltalán nem törődött velem.)

Apósom rosszabb, azt hittem kedvel, de olyanokat mond, hogy én kidobtam a férjem a lakásból, meg nehogy már ő csináljon nekem szabadidőt (azzal, hogy vigyáz a gyerekünkre, a szabadidő meg kb annyi volt, hogy piacra mentem). Nem ketten tartozunk felelősséggel a gyermekért? Miért kellene egyedül megoldanom mindent? Nem jobb a kicsinek is, ha néha tudnék magamra is időt szakítani? Már dolgozom, szóval sok időm nincs erre.

Amúgy meg a férjem csalt meg, nem is egyszer és ezt apósom is tudja, Mamám nem.

2014. júl. 12. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Apos is biztos megcsalta anyosodat, lenyelte, oszerinte neked is le kellene.

Apos meg mult szazadban el, na de ha a felesege engedi, akkor nem tudsz mit csinalni.

Mama latta, hogy mi volt mikor a te szuleid elvaltak, nem ismerted apadat, ovni akar, vedeni akar a jovojot, csak jot akar. Ha akarnad mamad igazi velemenyet, akkor el kellene mondani neki mindent. Nem is tud mindent, persze nem tud velekezni, csak annyirol amirol tud.

2014. júl. 12. 14:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Apósomék nincsenek együtt, neki új felesége van. Az anyagi dolgok a mániája, de ez a ne csináljon nekem szabadidőt, nagyon rosszindulatúnak tűnik.

Anyós inkább mondta, hogy maradjunk együtt, mert rossz egyedül, meg hátránnyal indulunk egy új kapcsolatban.

2014. júl. 12. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Na, jol gondoltam, hogy anyos olyan "elnezo" tipus. Apos meg egy himsovinista.
2014. júl. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!