Csak engem frusztrál, hogy mikor azok a rokonok jönnek majd látogatni hozzánk, akiknek már több gyerekük is van, hogy mibe fognak belekötni, hogy mit miért csinálok?
Miért üvöltene órákon keresztül. -bemész vele kettesben a szobába és megnyugtatod, ha kell lefekteted.
Nem fognak belekötni semmibe, sőt ők sokkal hamarabb segítenek, pl elmosogatnak míg szoptatsz és adnak pár tanácsot, amit ha akarsz megfogatsz, ha nem nem.
Ne stresszelj feleslegesen előre.
Én alapból ideges voltam,amikor bárki jött és a gyerek ordítani kezdett,egyszerűen lefagytam,és bár alapesetben azonnal megetettem volna,akkor még sem tudtam hogy mit kell csinálni. És ez a 4. gyereknél is így volt! :-) Szóval ha olyanok mint én,tuti nem fognak belekötni :-)
Egy "okos" nagyi már hamarabb!
Az első válaszadó jól írta! :-)
Amúgy én meg pont attól tartok,mint hamarosan első gyermekes rokonokat látogató sok gyerekes,hogy a gyerekeim hangosak lesznek és nem tud majd úgy pihenni a baba,ahogy szeretne... ezért nem is leszünk sokat,pedig elég messze lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!