Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy nő nem ad magára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem ad magára, akkor elhagyja a férje?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, vagy akár itt is olvasom, hogy egy nőnek nem szabad elhagynia magát, mert akkor el fogja hagyni a férje. Ez logikusnak is tűnne, de én egyáltalán nem ezt tapasztalom. Persze mindkét oldalon vannak kivételek, de az ismerőseim körében épp a nagyon csinos, igényes nőket hagyták el inkább és sok olyan nővel együtt maradt a férje, aki feltűnően leamortizálódott az évek során.

Kíváncsi lennék ti mit tapasztaltok ezügyben.

2014. júl. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, egyetértek. Nyugodtan el lehet menni este is futni fél órát, ha hazaért a férj. Még ha fáradt is, fél órát csak kibír a gyerekekkel. Egy hajmosás+arclemosás 10 perc, nehogymár annyi idő ne legyen egy, de akár 3 gyerek mellett (amúgy is igen ritka, hogy 3 egyszerre otthon van és mindhárom olyan kicsi, hogy árgus szemekkel kell őket figyelni). A turiban meg párszáz forintokért lehet normális, igényes ruhát kapni, ami nem foltos, és méretben is jó, nem kell tízezerért venni egy nadrágot vagy pólót, ha nem futja rá. Mindig van megoldás, csak akarni kell, de ugye aki lusta, meg igénytelen, az mindig talál kifogást.
2014. júl. 6. 13:52
 42/45 anonim ***** válasza:

Leamortizálódott feleségeket/férjeket nem nagyon ismerek, ellenben nemrég hagyták ott nagyon csúnyán az egyik nő ismerősünket (terhesen csalta meg a párja, aztán még neki állt feljebb). Ott pl. biztosan tudjuk (közeli ismerős), hogy a nő nem hagyta el magát, iszonyatosan karcsú, csinos, ápolt, mosolygós stb., a férjét nagyon-nagyon szerette/körbe rajongta stb. Nem is volt ősanya típus vagy jelölt, mert életvidám, folyton megy ide-oda, nem csak a gyerekével foglalkozik.

Nálunk pl. elég volt annyi (legalábbis nekünk ezt mondták), hogy apuka beijedt, és még sem akart családosdit - csak épp ez azután jutott eszébe, hogy teherbe ejtette szerencsétlen (ex)feleségét...

2014. júl. 6. 15:13
 43/45 anonim ***** válasza:
*Náluk
2014. júl. 6. 15:13
 44/45 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is ingyen bicajozom naponta sokat, és én is turiban vásárolok vadiúj márkás, tényleg baromi jó cuccokat.

Ugyekszem magam formában tartani 30-on túl is.

Ma pl. a bicajúton mentem sok 10 kilométert és hétvége lévén a nyaralók jöttek szemben szép számmal. Érdekes volt, hogy nagyon sok általad leamortizálódottnak nevezett feleség után tekerő férj mosolygott és kacsingatott rám ( én ilyenkor rezzenéstelen arccal átnézek rajtuk), de volt igen dundi és valóban kissé furcsa kinézetű feleség mögött haladó irtó boldog és büszke férj is.

Szerintem ez változó, attól függ az adott ffinek mi a szépségideálja, akár az érszelmi töltéstől függetlenül. Szerintem sok pasinak bejön a dundiság, nem bánja, h neje meghízik, aztán biztosan akadnek, akik nem, de náluk a belbecs felülírja külcsínyt... és persze ott, a harmadik csoport, akiknél hiába a belső tartalom, ha bomlik az összkép, új, látványosabb húsra vágynak.

De gondolom, vannak nők, akik szintén így működnek.

2014. júl. 6. 22:24
 45/45 anonim ***** válasza:
Bakker, bocs a sok hibáért, pedig még nem is ittam.:)
2014. júl. 6. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!