Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy nő nem ad magára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem ad magára, akkor elhagyja a férje?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, vagy akár itt is olvasom, hogy egy nőnek nem szabad elhagynia magát, mert akkor el fogja hagyni a férje. Ez logikusnak is tűnne, de én egyáltalán nem ezt tapasztalom. Persze mindkét oldalon vannak kivételek, de az ismerőseim körében épp a nagyon csinos, igényes nőket hagyták el inkább és sok olyan nővel együtt maradt a férje, aki feltűnően leamortizálódott az évek során.

Kíváncsi lennék ti mit tapasztaltok ezügyben.

2014. júl. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
77%

Nem, ez ennyire nem egyenesen megy, de ha egy nö elhanyagolja magát (és itt nem azt értem a nem-elhanyagolton, hogy otthon is estélyiben járjon, meg nagy sminkben, hanem tiszta, saját méretü, kényelmes otthoni öltözetben, és tiszta, rendesen megfésült a haja otthon is, stb), akkor ha a férje IGÉNYES ember, akkor nagyobb eséllyel fogja otthagyni, vagy legalább is eltávolodik töle testileg meg lelkileg is.

A "nagyon csinos" nö az ellenkezö véglet, ha csak arról szól az egész napja, hogy szép akar lenni, és semmiröl sem lehet vele beszélni, az sem sokkal vonzóbb.

2014. júl. 5. 19:22
 2/45 anonim ***** válasza:
70%
Hát az bizonyos, hogy az elmosónőiesedés nem kedvez a vonzalomnak. Meg hát ugye a változatosság....
2014. júl. 5. 19:24
 3/45 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ha valakit szeretsz akkor a külső csak másodlagos lesz! De mivel esküt fogadtak így az első válaszom az hogy nem hagyja el a férje mert igen megfogadták hogy jóban rosszban stb stb .

Ha elsiették a házasságot vagy nem szerelemből házasodtak akkor igen elhagyja,és fiatalabbért vagy öregebbért.

2014. júl. 5. 19:26
 4/45 anonim ***** válasza:
85%
Én egy egyszerü lány vagyok. A párom farmerben és pólóban ismert meg. Nem aggaszt az sem ha melegitőben megyek le a boltba :) ezt érted az elhanyagoltságon?
2014. júl. 5. 19:33
 5/45 anonim ***** válasza:
37%

Erősen pénz kérdés, hogy a nő hogyan néz ki. Sok nő az átlagfizetéséből örül, ha egy átlagos arckrémre telik, sokan turiból öltöznek.

Ha a férje nem képes annyit keresni, hogy a nő bombázó legyen akkor maradjon csendben, azt kapja, amire a nőnek telik akár a saját jövedelméből.

2014. júl. 5. 19:36
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy ez csak ezen múlik, már egy szakítás. Szerintem sokkal összetettebb. Minden esetre ha egy férfi megismer egy csinos, ápolt nőt és pár év múlva egy igénytelen trampli lesz mellette az szerintem fordítva sem lenne vonzó, főleg ha ő ugyanolyan jó pasi marad, szóval sz,tem teljesen érthető, ha nem változtat ezen a nő elhagyják.
2014. júl. 5. 19:37
 7/45 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy te is írod, mindenki más és mindenkinek más igényei vannak.

Én magamtól is elvárom az igényességet, és a páromtól is. Nekem nem fér bele az, hogy fésületlen hajjal és melegítőben jár le az ember a boltba vagy akárhova (maximum kocogni :). Vagy hogy "á ma nem fürdök, nem baj hogy büdös vagyok, majd holnap". Vagy a mindennapi lyukas zokni, nyúzott póló vagy hasonlók.

Itthon nyilván nem szmokingban meg kisestélyiben toljuk, hanem kényelmes ruházatban, de ami fontos az az, hogy ne legyen viseletes, kinyúlt, bolyhos, foltos, 8 számmal nagyobb vagy hasonlók. Magyarán fessen benne normálisan az ember.

Mindemellett pedig figyeljünk oda a személyes higiéniára és ápoltságra mint pl. fogmosás, fésülködés, rendszeres szőrtelenítés, arctisztítás/mosakodás, fürdés/zuhanyzás, kézmosás és egyebek.

Megint mások meg magukra és a környezetükre is igénytelenek, így nem számít nekik mit hordanak otthon vagy az utcára is. Most olyanokról, akik bátran felveszik nyáron a szandál-zokni kombinációt, valahogy nem tudom elképzelni, hogy otthon különösebben felzaklatja őket egy foltos ruha látványa.

2014. júl. 5. 19:40
 8/45 anonim ***** válasza:
90%

19:33-as "Én egy egyszerü lány vagyok. A párom farmerben és pólóban ismert meg. Nem aggaszt az sem ha melegitőben megyek le a boltba :) ezt érted az elhanyagoltságon?"

NEM, ha a melegítö is a te méreted, akkor NEM vagy elhanyagolt.

Ha azonban kinyúlt, szakadt melegítö, koszos, szétmosott póló van rajtad, akkor igen.

Az igényesbe szerintem böven beletartozhat a farmer-póló, (ez csak sportos öltözködési stílust jelent), ha normálisan áll rajtad, és rendesen tisztán van tartva.

Sajnos sokan csak azt a két végletet ismerik, hogy vagy iszonyú nöies: 15 cm sarkú cipö, 20 cm miniszoknya, köldökig kivágott felsörész, 5 kg vakolat" vagy tönkremosott, kinyúlt, koszos, szakadt valami.

2014. júl. 5. 19:42
 9/45 anonim ***** válasza:
14%

Mert aki tipi top azoknak àlt. a kapcsolata is felszìnes aki meg slampos az van annyira bizalmas kapcsolat , hogy ìgy mutatkozik a pàrja elõtt és ha elkezd odafigyelni az újdonsàg, mìg a csinik nem tudnak újat mutatni.

Am ez jò taktika, kicsit slamposodni majd amikor pont zavarò beújìtani egy nagyot.

2014. júl. 5. 19:48
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy elhagyja, az is lehet, hogy csalja, vagy csak szimplán nem szexel vele. Én nő vagyok, de ki tudok akadni az olyan nőkön, akiket elvett a férjük 50 kilósan, csinosan, szép hajjal, igényesen, 10-15 évvel később meg egy 100 kilós, zsíroshajú, kinyúlt mackónaciban és térdig élő pólóban szambázó, igénytelen trampli lesz, aztán csodálkozik, hogy nem nagyon érdeklődik iránta a férje szexuálisan, vagy elhagyja, megcsalja stb. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak 50 kilósan szép egy nő, szép lehet pl. 70 kilósan is, általában a durva elhízásra gondoltam). Az ilyen nő ne csodálkozzon, és ne a férjet szidja, hanem nézzen bele a tükörbe, és gyakoroljon önkritikát.

Természetesen ennek is az a módja, hogy ha észreveszi a férj, hogy az asszony kezdi elengedni magát, finoman, nem bántón szól neki, hogy ez így nem oké. Ha az asszony szarik a férj véleményére, és nem változtat, na akkor megérdemli a következményeket. De egy esélyt igenis megérdemel, hogy változzon, ha akar. A másik része viszont, hogy az a férfi, amelyik szintén eligénytelenedik, sörhasat növeszt, vagy csak szimplán hízik 50 kilót, és csak fingik, meg büfög a tévé előtt, fogja be szépen a száját, és ne legyen fölháborodva, hogy a felesége nem néz ki úgy, mint egy topmodell. Egy ilyen mellett ugyanis senkinek nincs ingerenciája törni magát, hogy csinos legyen.

2014. júl. 5. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!