Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy nő nem ad magára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem ad magára, akkor elhagyja a férje?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, vagy akár itt is olvasom, hogy egy nőnek nem szabad elhagynia magát, mert akkor el fogja hagyni a férje. Ez logikusnak is tűnne, de én egyáltalán nem ezt tapasztalom. Persze mindkét oldalon vannak kivételek, de az ismerőseim körében épp a nagyon csinos, igényes nőket hagyták el inkább és sok olyan nővel együtt maradt a férje, aki feltűnően leamortizálódott az évek során.

Kíváncsi lennék ti mit tapasztaltok ezügyben.

2014. júl. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
A férjek jellemzően átlagos "állapotúak". Nyilván mindenki öregszik, de ők jobban tartják magukat, mint ezek a feleségek. (Ugye sokan a szülések után nem tudnak lefogyni, illetve nincs annyi idejük, energiájuk, lehetőségük magukkal foglalkozni, mint előtte.)
2014. júl. 5. 21:58
 32/45 anonim ***** válasza:
72%
29. Nem, olyat nem nagyon ismerek, akit azért hagyott volna el a férje, mert hízott valamennyit, vagy nem divatos a haja és a ruhája. Mondjuk az én ismerőseim nagyrészt azért vannak együtt, mert szeretik egymást és tetszenek egymásnak úgy is, ha nem tökéletes alakúak már, vagy nem extra divatosak.
2014. júl. 5. 22:00
 33/45 anonim ***** válasza:
Hát, ez esetben lehet, hogy nekik jó így. De nem látsz bele az életükbe, nem tudhatod. Egy dolog, hogy együtt vannak, de lehet, hogy egymáshoz sem értek évek óta, vagy a férj félrejár. Persze az is lehet, hogy minden a legnagyobb rendben, de az, hogy együtt vannak, nem jelent önmagában semmit.
2014. júl. 5. 22:01
 34/45 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tudom milyen az életük, mint ahogy azt sem tudom, hogy a csinos feleségek élete milyen, de nem is ez a kérdés. A kérdés annyi, hogy hogy látjátok a környezetetekben, az ilyen nőket elhagyta-e a férjük.
2014. júl. 5. 22:13
 35/45 anonim ***** válasza:
49%
Azért szerintem bele is lehet sz*rni abba a házasságba, ahol azért hagyja el az egyik fél a másikat, mert az nem divatos ruhákban jár, vagy nem festi be a haját. :D Tényleg nem tudok olyat, aki emiatt hagyta volna el a feleségét.
2014. júl. 5. 22:19
 36/45 anonim ***** válasza:
51%
Csak hogy adjak egy konkrét választ: én azt látom a környezetemben, hogy megcsalás van ilyen esetben, otthon szex egyáltalán nincs, vagy nagyon ritkán, évente párszor. De itt nem arról van szó, hogy a feleség nem feltétlenül a tegnapi divat szerint öltözik, hanem tényleg dagadt, zsíros hajú, ápolatlan, szőrös, kinyúlt, bolyhos, 6 számmal nagyobb ruhákban járó, igénytelen trampli lett. Többnyire a pénz meg a gyerekek miatt nincs válás (értsd: a férj nem akarja otthagyni a közös házat, és nem akar csak hétvégi apuka lenni, mert szereti a gyerekeit). Azt, hogy jelezték-e a feleségüknek, hogy kezdenek undorítóak és visszataszítóak lenni, nem tudom.
2014. júl. 5. 22:29
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

Ma 21:36.

Még mindig nem fogtad fel kikre értettem a tip-topot de sebaj, ha ennyire tiltakozol biztos volt mit magadra venned,

2014. júl. 5. 22:37
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű. Van olyan férfi, akinek egy komoly kapcsolatban, x idő után már nem olyan fontos a modellalkat stb., mert annyira szereti a nőt, hogy nem is igen veszi észre lassan a változást (főleg ha azt vesszük, hogy pár még azt sem veszi észre, ha a nőjének új a hajszíne :D). Van az a fajta nő is, aki alapjáraton sem volt egy tiptop trendi manci - lehet, hogy egy-két gyerekkel a nyakán mindenkinek az lesz az előítélete, hogy ez a nő is de elhagyta magát, amikor rengeteg zsíros hajú, duci, rossz fogú, semmilyen frizurájú, ápolatlan arcú nő mászkál férj és gyerek nélkül is Magyarországon.

Aztán gyakran az is van, hogy a férj is az asszonnyal együtt amortizálódik, lehet, hogy éppen ezért maradnak egymás mellett. Illetve van az a fajta férfi is, aki megérti, hogy a felesége miért hagyta magát el. Nem mindig látunk bele az életükbe, főleg abba, hogy a nő mennyi ideje lepukkantabb. Nézzünk egy átlag családot - a nőnek nincs pénze gyerek mellett mondjuk kondiba járni, edzeni otthon a gyerek meg a házimunka mellett minimálisat tud, ha a gyerek problémás, akkor kialvatlan, rendes felnőtt társaságba nem tud járni, ha nincs segítsége, max. a Sparba vagy a postára, a férj látástól vakulásig dolgozik, nem tud segíteni. Új ruhára nincs pénz, a régi nagy része már tápszerfoltos, ha olyan az anyag, hogy nem jön ki. Egyes problémás gyerkőcök meg szaladó háztartás mellett örül vki, hogy nyugiban meg tudja mosni a haját heti 1x. Arról nem is beszélve, hogy sokaknak a terhességi hajhullás vagy a gyerek rángatása miatt le kell vágatnia a haját... sztem ilyen esetben, ha a férj normális, akkor vagy többet besegít, hogy terhet vegyen le a felesége válláról, vagy amíg otthon neveli a nő a gyereket, addig nem várja el, hogy topmodell legyen mind e mellett...

2014. júl. 6. 09:31
 39/45 anonim ***** válasza:
Az ember külseje a lelkét tükrözi. Voltam leamortizált.. (nem híztam el, mert én fogyok, ha lelki bajom van..), voltam vasággyal együtt ötven kiló, lenőtt haj, karikás szemek, mosolyogni sem nagyon tudtam, kb. tíz évvel többnek néztem ki ami. Aztán az az áldott jó ember megtette azt a szívességet, hogy elhagyott egy fiatal kirakatbabáért. Volt akkora pofon ez, hogy átlássam a helyzetem, és kihúzzam magam a gödörből. Utólag eszméltem rá, hogy depressziós voltam, struccpolitikát folytatva éltem egy olyan emberrel aki sosem szeretett és becsült meg. Kivirultam, megszépültem, megfiatalodtam, ápolom magam, mert megtanultam magam szeretni.
2014. júl. 6. 10:37
 40/45 anonim ***** válasza:
76%

"Nézzünk egy átlag családot - a nőnek nincs pénze gyerek mellett mondjuk kondiba járni, edzeni otthon a gyerek meg a házimunka mellett minimálisat tud, ha a gyerek problémás, akkor kialvatlan, rendes felnőtt társaságba nem tud járni, ha nincs segítsége, max. a Sparba vagy a postára, a férj látástól vakulásig dolgozik, nem tud segíteni. "

Az egyik barátnőm 4 gyereket nevel, 250-300 e Ft a bevételük. Férj este 7-8-ig dolgozik.

Mégis csinos, ápolt.

Szerintem itt is igaz, hogy ideje arra van az embernek, amire szakít.

2014. júl. 6. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!