Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnátok vagy maradnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnátok vagy maradnátok a pénz miatt?

Figyelt kérdés

A férjemnek viszonya volt. Állítólag megbánta, csak engem szeret és szeretné helyrehozni a házasságunk. De én már nem bízok benne és nem is vagyok szerelmes belé. Hónapokig hazudott, egyedül hagyott a beteg gyerekekkel hogy a nőjével nyaralni menjen stb.

De az anyagiak... Ő 450et keres, én 150et. A gyerekek hozzászoktak, hogy minden hétvégén megyünk valamerre, hogy délután velük foglalkozok. Válás esetén túlórát kéne vállalnom, ételekben is alaposan csökkenne a kínálat és a minőség, semmi "luxusra" nem futná.

Ti mit tennétek?

2014. júl. 1. 10:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Csak a pénz miatt vagy együtt egy férfival.

Azt akkor tudjuk mi vagy...

A gyerekeket ne keverd ide. Ha ennyire fontos számodra, hogy megfelelő ellátást kapjanak, hagyd az apjuknál.

Ez gondolom fel sem merül benned, mert akkor milyen alapon húznád le a férjed?

2014. júl. 10. 14:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Válj el te pióca. Nem kell a gyerekekkel bástyáznod magad. Egy csirke is kikövetkeztetné, hogy apuka ezek után is fizetné a gyerekek programjait, ahhoz te nem kellesz koloncnak, hisz azért a pénzért nem TI, nem TE, hanem ő dolgozik meg.

Magadra vess, hogy 150ért kelsz minden reggel, míg a férjed vitte valamire.

A férjed helyében félrelépegetnék, hisz megtehetem, te úgysem teszel semmit. Előbb utóbb pedig egy fiatalka úgyis behálózza.

Egy gerinc nélküli vérszívó vagy, aki még meg is köszöni, sőt mosolyog, ha belérúgnak, és cserébe nem vársz el sokat, csak egy kis luxust.

2014. júl. 15. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!