Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnátok vagy maradnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnátok vagy maradnátok a pénz miatt?

Figyelt kérdés

A férjemnek viszonya volt. Állítólag megbánta, csak engem szeret és szeretné helyrehozni a házasságunk. De én már nem bízok benne és nem is vagyok szerelmes belé. Hónapokig hazudott, egyedül hagyott a beteg gyerekekkel hogy a nőjével nyaralni menjen stb.

De az anyagiak... Ő 450et keres, én 150et. A gyerekek hozzászoktak, hogy minden hétvégén megyünk valamerre, hogy délután velük foglalkozok. Válás esetén túlórát kéne vállalnom, ételekben is alaposan csökkenne a kínálat és a minőség, semmi "luxusra" nem futná.

Ti mit tennétek?

2014. júl. 1. 10:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Ha tényleg megbánta és mindent megtesz, hogy rendbe jöjjön a házasság, én adnék neki még egy esélyt!
2014. júl. 1. 11:59
 12/22 anonim ***** válasza:
28%

Én erre azt mondom, ha váltok, azt a gyerekek sínylik meg minden szempontból leginkább. És nem csak az anyagiakra gondolok. Ha bevállaltátok őket, akkor meg kell próbálnotok a lehető legjobb körülményeket megteremteni nekik. Szerintem várd ki, hogy lesz e még ilyen, adj neki 'próbaidőt'. Nem magad miatt - a gyerekekért. Amit veled tett, arra nincs mentség, megalázott ez tiszta sor. Viszont itt már nem csak rólatok van szó. Ha nem lenne gyereketek akkor azt mondanám válj el, de így a döntésed kihatással lesz mindahányatokra. És az a baj, hogy 150 ezerből (plusz gyerektartás, stb) fenn kéne tartani egy albérletet, vagy nem tudom hova mennétek, fizetni kellene a ruhát, ételt, iskoláztatást, osztálykirándulást, sok mindent. Ezt egy embernek nagyon nehéz előteremteni.

Remélem minden pozitív irányba változik majd az életetekben!

2014. júl. 1. 13:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Már túl vagyunk azon, hogy próbáljuk rendbe tenni.

Nem csak engem hagyott cserben - a nagy éppen túl volt a rotán, a kicsi még kórházban amikor az ominózus nyaralása volt.

2014. júl. 1. 14:11
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

hogy is hivjak azokat a noket, akik csak a penz miatt vannak egyutt a pasikkal? Naugye.

Legyen mar gerinced!

38F

2014. júl. 1. 15:19
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Hát akkor nincs mese le kell lépni, vagy ha együtt akarsz vele maradni a pénz miatt, akkor le kell nyelned a békát sajnos.
2014. júl. 1. 15:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember a lehető legrosszabbat érdemli,és az az,ha elhagyod.Ne add meg neki azt az örömöt,hogy a pénz miatt vele maradsz,neki teljesen mindegy lenne csak maradj.Lépj le,hadd szenvedjen.
2014. júl. 1. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia, a férj fizetésének 40%-a jár gyerektartásként, és családi pótlékot is kaptok, tehát majdnem ugyanennyi pénzetek lesz, mint most.

a szabadidős programokban nyilván az apa is részt vesz majd a gyerekekkel, és finanszírozza azokat velük.

Nehezen tudom elképzelni, hogy bármilyen gondot okoznának az anyagiak...

2014. júl. 4. 03:35
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként mivel tudsz keresni 150-et részidőben 8 általánossal? Én 2 diplomával is megelégednék evvel... Írj, légyszi erről privátot, köszi!
2014. júl. 4. 03:39
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem 8 általánosom van, hanem érettségim és szakmám meg nyelvtudásom. Ügyfélszolgálaton dolgozok.
2014. júl. 8. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:

És félállásban kapsz nettó 150-et?:-o

Még teljes munkaidőben sem adnak ennyit...

2014. júl. 10. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!