Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnátok vagy maradnátok a pénz miatt?
A férjemnek viszonya volt. Állítólag megbánta, csak engem szeret és szeretné helyrehozni a házasságunk. De én már nem bízok benne és nem is vagyok szerelmes belé. Hónapokig hazudott, egyedül hagyott a beteg gyerekekkel hogy a nőjével nyaralni menjen stb.
De az anyagiak... Ő 450et keres, én 150et. A gyerekek hozzászoktak, hogy minden hétvégén megyünk valamerre, hogy délután velük foglalkozok. Válás esetén túlórát kéne vállalnom, ételekben is alaposan csökkenne a kínálat és a minőség, semmi "luxusra" nem futná.
Ti mit tennétek?
Én erre azt mondom, ha váltok, azt a gyerekek sínylik meg minden szempontból leginkább. És nem csak az anyagiakra gondolok. Ha bevállaltátok őket, akkor meg kell próbálnotok a lehető legjobb körülményeket megteremteni nekik. Szerintem várd ki, hogy lesz e még ilyen, adj neki 'próbaidőt'. Nem magad miatt - a gyerekekért. Amit veled tett, arra nincs mentség, megalázott ez tiszta sor. Viszont itt már nem csak rólatok van szó. Ha nem lenne gyereketek akkor azt mondanám válj el, de így a döntésed kihatással lesz mindahányatokra. És az a baj, hogy 150 ezerből (plusz gyerektartás, stb) fenn kéne tartani egy albérletet, vagy nem tudom hova mennétek, fizetni kellene a ruhát, ételt, iskoláztatást, osztálykirándulást, sok mindent. Ezt egy embernek nagyon nehéz előteremteni.
Remélem minden pozitív irányba változik majd az életetekben!
Már túl vagyunk azon, hogy próbáljuk rendbe tenni.
Nem csak engem hagyott cserben - a nagy éppen túl volt a rotán, a kicsi még kórházban amikor az ominózus nyaralása volt.
hogy is hivjak azokat a noket, akik csak a penz miatt vannak egyutt a pasikkal? Naugye.
Legyen mar gerinced!
38F
Szia, a férj fizetésének 40%-a jár gyerektartásként, és családi pótlékot is kaptok, tehát majdnem ugyanennyi pénzetek lesz, mint most.
a szabadidős programokban nyilván az apa is részt vesz majd a gyerekekkel, és finanszírozza azokat velük.
Nehezen tudom elképzelni, hogy bármilyen gondot okoznának az anyagiak...
És félállásban kapsz nettó 150-et?:-o
Még teljes munkaidőben sem adnak ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!