Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék még többet segíteni? 15/L
A kérdésbél nem derül ki, mennyi idős vagy, de olyan 15-18 között lehetsz. Ennyi idősen nem lenne szabad ezeket megélned, hát még egy fiatalabb gyereknek, nem is beszélve az anyukádról. Nálunk is mindennaposak a veszekedések. Én 12 éves korom óta hallgatom a veszekedéseket és a beszólásokat, annyi különbséggel, hogy ezeket anyukám férjétől kapom (apukám kiskoromban meghalt). Nálunk is a pénz az akadály...
Ennyi idősen így sokat vállalsz magadra. Nem nagyon tehetsz, támogasd lelkiekben anyukádat.
Először is, nagyon tisztellek! Fele annyi idős sem vagy mint én, de érett gondolkodású, és jólelkű.
Gondolom, nem a lelki segítségre gondolsz, pedig az sem ártana szegény anyudnak. - egy pszichoterapeuta...
ha padig anyagilag, akkor nem tudom, nem értek hozzá, ezt csak anyukád tudja, meg az önkormányzat, hogy megkaptok-e vajon minden olyan támogatást, ami a több gyerekes, meg kisgyerekes családoknak jár...
meg vannak diákmunka szövetkezetek- elég sok, ott évközi meg nyári munka is van tanulóknak, szórólap, ilyenek is, csak azt nem tudom ilyen fiatalon lehet-e.
azért ne vállald túl magad, megértelek, de meg kell élned a gyerekkort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!