Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után ti mit csináltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után ti mit csináltatok a közös emlékekkel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, mint pl. esküvői fotók, nyaralásról, bulikról készült képek...kisebb-nagyobb emléktárgyak.

Nemrég váltunk el (gyerek nincs) és hirtelen találtam egy csomó minden ilyesmit. Kidobni a kukába nem nagyon akarnám, hiszen csak együtt éltünk le közel 15 évet, része volt az életemnek.

2014. jún. 30. 14:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10 éves kapcsolat után szinte mindent kidobtam kivéve kb. egy doboznyi apróságot, fényképet stb. Cuki dolgokat elajdékoztam gyerekeknek, ruhákat továbbörökítettem, szóval minden ment az útjára. Amikor újra komoly kapcsolatba kerültem és összeköltözés volt, akkor került kidobásra az utolsó fent említett doboz már az utolsó fényképekkel. Furcsa érzés volt, mert ahogy te is írtad mégiscsak nagy szelet volt az életemből, de aztán rájöttem, hogy az emlékek úgyis bennem vannak, már megtették a dolgukat, formáltak engem és részemmé váltak. Szóval örökké ott lesznek ahol én...
2014. júl. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!