Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltatok az eljegyzési gyűrűtökkel szakítás után?
Figyelt kérdés
Először nem akartam,de most úgy döntöttem beadom a zaciba. Kiderültek a vőlegényem mocskosságai és semmit nem akarok megtartani tőle.2012. jún. 5. 20:14
1/22 anonim válasza:
Ismerősömnek az ex-menyasszonya visszaadta a gyűrűt, ő pedig beadta zaciba.
2/22 anonim válasza:
Én eladtam az egyik ékszerboltban, nem túl szépen váltunk el, nem akartam őrizgetni...
3/22 anonim válasza:
Még nem voltam ilyen helyzetben, de az egyik barátom a Dunába hajította. Szerintem nemesebb gesztus, mint a zaci. Ha meg már minden áron pénzzé akarod tenni, miért zaciba adod, hiszen sosem akarod kiváltani?! Add el tört aranyként, ha már ilyen racionális döntést hoznál....
4/22 anonim válasza:
Én hordtam kb 2 évig még a szakításunk után. Az a gyűrű a részem lett és mi jóban maradtunk utána is. Aztán a következő férfi az életemben nem díjazta így közös megegyezéssel a Dunába dobtuk. Nem akartam a múlthoz ragaszkodni, szerintem jó döntés volt.
5/22 anonim válasza:
Vissza kell adni,annak aki vette.
6/22 anonim válasza:
Szerintem zaci jó ötlet. Továbbá az is,hogy menni kéne dunába búvárkodni gyűrűt keresni :D
8/22 anonim válasza:
Visszadnám neki.Hordani nem tudnám,őrizgetni sem,mert ahányszor a kezembe akadna felhozná az emlékeket.Eladni szintén nem akarnám,mert az azért kapott pénzt nem tudnám jó szívvel elkölteni semmire,hogy utána tudjam,annak az árán vettem.
9/22 anonim válasza:
4.-esnek.
Soha senki nem szólhat bele, h egy gyűrűt (tökmindegykitőlvan) hordhatok-e v sem.
Abba beleszólt, akkor jönni fog más is.
A kérdésre válaszolva. Ha utálattal válnánk el, akkor zaciba adnám, hadd keressek már én is vele vmit...
Ha meg jóban maradtunk, s tetszik is, akkor megtartom, mig el nem hagyom. (ez nálam elég gyakori :( )
10/22 anonim válasza:
Én beadtam a zaciba, és az összeget a közös gyerekünkre költöttem (autósülést vettem neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!