Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan lehet gyorsan felejteni? Hogy semmi ne foglalkoztasson már vele kapcsolatosan?
Csinálj a barátaiddal egy búfelejtő bulit.
Állíts össze egy "szingli vagyok, de boldog" zenei válogatást - a finálé dal lehetne az I Will Survive -, és hallgassátok azt egész este.
Nézzetek közösen olyan filmeket, mint az " Elvált nők klubja, a Rózsák háborúja, és a Lepattintva.
Készítsétek el kartonból a pasi élethű mását, amit aztán megdobálhattok teniszlabdával.
Versenyezzetek, ki tudja viccesebben utánozni az idétlen szokásait, beszédét, gesztusait.
Fel a fejjel! Legyél minél többet társaságban, soha ne maradj egyedül. A holmijait, fényképeit rakd el egy zárható dobozba, és dugd el. Ne nézegesd. Meglátod, pár hónap múlva, milyen jót fogsz nevetni az egészen.
Szerintem inkább mi előbb ki kellene magadat ábrándítani belőle. A buli s egyéb elfoglaltság csak időhúzás, mert újra és újra felmerülhet mind addig még nem tisztáztad magadban, hogy örülhetsz, hogy egy ilyen alaktól megszabadultál.
Én nem tudnék szeretni valakit, aki hazugnak tart engem alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!