Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltatok az eljegyzési gyűrűtökkel szakítás után?
Figyelt kérdés
Először nem akartam,de most úgy döntöttem beadom a zaciba. Kiderültek a vőlegényem mocskosságai és semmit nem akarok megtartani tőle.2012. jún. 5. 20:14
11/22 anonim válasza:
Eladtam vaterán és vettem belőle uj tányérkészletet,mert a szakitás során eltört pár darab.
12/22 anonim válasza:
Aki lepontozott azért, mert az én gyűrűm a többi között csücsül, az jobban érezné magát, ha azt csinálnám vele, amit ő jónak tart? LOL!
14/22 anonim válasza:
Remélem egyesek egy több száz éves családi ereklyét, dobtak a zaciba meg a Dunába, ahelyett, hogy visszaadták volna a tulajdonosának... Szakítás módjától függetlenül szerintem irtó nagy pofátlanság ebből pénzt csinálni.
15/22 anonim válasza:
14-es, speciel az enyémet én fizettem, így nyilván nem fogom visszaadni (karikagyűrűről van szó, amit közösen vettünk meg).
16/22 anonim válasza:
Karikagyűrű nem egyenlő az eljegyzési gyűrűvel.
17/22 A kérdező kommentje:
Szó sincs családi ereklyéről azt vissza adtam neki.
Különben Ő sokkal nagyobb pofátlanságot csinált..
2012. jún. 7. 15:59
18/22 A kérdező kommentje:
bocsi visszaadtam volna.. kihagytam
2012. jún. 7. 16:00
19/22 anonim válasza:
Én is visszaadtam volna, de nem tartott rá igényt.
20/22 anonim válasza:
Hát ő egy nőért dobta el a gyerekét, én meg egy autósülésért (a gyereknek) dobtam el a gyűrűjét (zaciba). Nem tudom, nem érzem magam szemétnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!