Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után ti mit csináltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után ti mit csináltatok a közös emlékekkel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, mint pl. esküvői fotók, nyaralásról, bulikról készült képek...kisebb-nagyobb emléktárgyak.

Nemrég váltunk el (gyerek nincs) és hirtelen találtam egy csomó minden ilyesmit. Kidobni a kukába nem nagyon akarnám, hiszen csak együtt éltünk le közel 15 évet, része volt az életemnek.

2014. jún. 30. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Egy részét nála hagytam, a másik felét kukáztam. Minek tartanám meg? Nézegetni nem fogom... szemetet meg nem tárolok.
2014. jún. 30. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
A tárgyak kuka. A képek pedig egy dobozba elsüllyesztve.
2014. jún. 30. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Kuka minden. A használati tárgyak is (pl. olvasólámpa, ami tőle volt). Ha nem akarsz kukázni, akkor szivesseg.net-re told fel a cuccokat.:)
2014. jún. 30. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez szerintem nagyban attól függ, milyen volt a szakítás.

Volt olyan exem, akivel barátságban váltunk el, a vele készült fényképeket megtartottam egy dobozban, az emléktárgyakat pedig ha amúgy is használtam volna, megtartottam. Ha haszontalan volt, kidobtam.

Volt viszont olyan exem, aki olyan gerinctelen módon vágott át, hogy még az utolsó apróságot is kidobtam azonnal, ne emlékeztessen semmi se rá.

2014. jún. 30. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Az összes fénykép kuka, a tárgyakat pedig elosztogattam annak, akinek kellett vihette.
2014. jún. 30. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:

A fotók albumba voltak rendezve, úgy is maradtak, csak eltettem szem elől olyan helyre, ahol nem nagyon futok vele össze, ha direkt nem keresem.

Néhány ajándéktárgyat kidobtam (bevallom már akkor sem szerettem, amikor kaptam), párat családsegítőbe vittem, elajándékoztam- hátha jó valakinek.

2014. jún. 30. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
A fotók fent vannak a számítógépen, a tárgyakat már elosztottuk, kinek mi kell. Én miért dobjak ki egy könyvet vagy fali képet, csak mert tőle kaptam?
2014. jún. 30. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne kukázz, pakolj el mindent egy dobozba és majd egy év múlva nézd át megint.

Ha most hirtelen kidobsz fényképeket, akkor később megbánhatod. Nem azért, mert a párod volt rajta, hanem pl. közös fotó olyannal, aki közben meghalt, vagy bármi ok lehet... Lehetett egy nagynéni, unokatestvér az esküvői képek közül valamelyiken, ami utána sokat jelentene neked.

Pakold el, aztán egy év múlva már tiszta fejjel tudsz szortírozni.

Mondjuk ami ajándék tőle és nem kell, én azt visszaadnám, mert szerintem illetlenség másnak elajándékozni. A volt férjnek ajánlanám fel először, ha neki nem kell, utána adnám másnak.

2014. jún. 30. 23:17
 9/11 anonim ***** válasza:

A személyes kis tárgyak egy dobozban a szekrény tetején valahol, mert kidobni nem akartam, valamikor fontos volt nekem.

A fényképeket megtartottam, van közös gyerekünk, neki mutogattam már, szintén a szekrényben van eltéve, nem veszem elő napi szinten, de ha érdekli, megmutatom neki.

Használati tárgyakat meg használom. Hülyeségnek és pazarlásnak tartok valamit kidobni csak azért mert valakitől kaptam.

2014. júl. 1. 11:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ex ezt megoldotta nálunk. Mindent kidobott. Beleértve a személyes tárgyaim is. De! Tudod vannak dolgok, amikhez nem kell fotó, bennem él, mert, akinek nincs múltja, hogyan lenne már jelene és jövője? Gondolj arra, ha majd 90 éves leszel, milyen jó lesz nagyítóval nézegetned... :) Te megteheted, én már nem.
2014. júl. 1. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!