Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig fog még fájni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog még fájni?

Figyelt kérdés
Volt párom kihasznált,megcsalt és eldobott mint egy rongyot.Lelkileg nagyon fáj.Nem az ,hogy már nem kellettem neki,hanem az ahogyan "belém rúgott".Azt hittem túl tettem magam,de most ismét rám tört ez az érzés.
2014. jún. 27. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ mennyi ideig voltatok együtt és milyen jellem vagy. Van akinél 1-2 hét, hónap, másoknál évek kérdése.
2014. jún. 27. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:
4 évet éltünk együtt,és elég lelkis vagyok.Nem tudom,hogyan tegyem túl magam ezen.
2014. jún. 27. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Több dolog is segíthet ilyenkor.Először is mindenképpen éld meg a gyász időszakát,sírd ki magad,kicsit vonulj félre.Emellett adj magadnak időt,hogy feldolgozd,és gondoj arra,hogy mindez nem véletlenül történt,és így jó,ahogy van.Hogy majd találsz nála ezerszer értékesebbet,és te ennél sokkal többet érsz,érdemelsz.Hogy nem te csak te küzdesz ezzel,hanem még sokan,de sokaknak sikerül kimászni a gödörből.El kell hinned,neked is fog.Egyénfüggő,kinek mikor sikerül ezen túltennie magát.Ne siettess semmit,majd idővel jobban leszel,mindent másképpen fogsz látni.
2014. jún. 27. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg megbocsátani magadnak!
2014. jún. 29. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!