Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy költözzek el két gyerkőccel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy költözzek el két gyerkőccel?

Figyelt kérdés
El akarok költözni,válni, de a férjem a nagyobbik gyereket nem engedi el velem! Azt mondta hozzá nagyon ragaszkodik (9éves) én viszont nem akarom neki otthagyni, főleg nem akarom szétszedni a gyerekeket!
2014. jún. 25. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
9: Ha anyuka elviszi a gyereket és apa bemegy a rendőrségre jelenteni, hogy eltűnt a gyereke, akkor bizony megkeresik és hazaviszik a bejelentett lakcímére. Aztán magyarázkodhat anyuka, hogy miért költöztette önhatalmúlag a gyerekeket. Apának így még hivatalos tanúja is lesz (rendőr), hogy anyuka önhatalmúlag intézkedett a gyerekelhelyezésről, ami a későbbiekben nem valami jó pont a bíróság előtt. Anyuka azt tudja most csinálni, hogy keres egy megfelelő albit, utána bemegy a bíróságra és kéri az ideiglenes elhelyezést, és akkor a tárgyalás végéig nála lehetnek. Aztán ha döntött a bíróság, akkor meg annál lesznek a gyerekek akinek ítélte.
2014. jún. 26. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:

#11:

Ez papíron így van, a valóságban leírom neked hogy zajlik.

Az exemmel a mikor váltunk, az asszony hátrahagyta a gyereket, és elment az új pasijához. Mikor az megunta, 2 hónap múlva teljesen váratlanul előkerülve minden bejelentés és értesítés nélkül elment az óvodába, elvitte a gyereket, és ismeretlen helyre távoztak. A rendőrség gyakorlatilag körberöhögött, hogy mit akarok "én csak az apa vagyok" (szó szerint idézve) és eszük ágában sem volt bármit is tenni.

A bíróságon, amikor szóvá tettem az eseményt, a bírónő csak megvonta a vállát, és annyit mondott: "No és? Az anyja, nem? Elvihette!"

Szóval ez papíron jól hangzik, de a valóságban nyugodtan leléphet a gyerekkel, a kutya nem fogja megkérdőjelezni.

Ellenben ha egy apa tenné meg ugyanezt....

2014. jún. 26. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
látom a sok okostojás lepontozott,pedig én írtam le jól.Akkor írjátok a hülyeséget úgy,hogy fogalmatok sincs róla.a kérdező hátha megfogadja
2014. jún. 26. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
ja és 9 óra 13-as te írtad a legnagyobb hülyeséget.A rendőr sehova nem viszi a gyereket,és senkinek nem lesz hivatalos tanuja addig,amíg nincs bírósági határozat arról,hogy a gyerek kinél van elhelyzve.Addig mindkét szülőnek ugyanannyi joga van.Kivéve a csecsemőt,az más tészta,de itt nem csecsemőről van szó.Szóval add a jó kis tanácsaidat úgy,hogy fogalmad sincs róla
2014. jún. 26. 18:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Kiskorú gyermek lakcímét egyik szülő sem változtathatja önkényesen, a másik beleegyezése nélkül. A helyedben otthon maradnék, megteremteném a megfelelő környezetet máshol a gyerekeknek és úgy adnám be a válópert. Ha nem egyeztek meg a gyerekek hollétét illetően, a bíróság fog dönteni. A legfontosabb ilyenkor pedig hogy melyik szülőnél milyenek a körülmények. Ezen dolgozz! A két gyereket pedig csak akkor választják el egymástól, ha pl. nálad csak az egyiknek van elég hely, vagy az anyagi helyzeted csak egyiket feltételez úgy felnevelni ahogy azt kell.
2014. jún. 26. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:

"Kiskorú gyermek lakcímét egyik szülő sem változtathatja önkényesen, a másik beleegyezése nélkül."

Én állandó lakcímet módosítottam kiskorúaknak teljesen egyedül ( igaz, nem a párom akarata ellenére, de sem rá, sem az aláírására nem volt ehhez szükség).

2014. júl. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!