Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy költözzek el két gyerkőccel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy költözzek el két gyerkőccel?

Figyelt kérdés
El akarok költözni,válni, de a férjem a nagyobbik gyereket nem engedi el velem! Azt mondta hozzá nagyon ragaszkodik (9éves) én viszont nem akarom neki otthagyni, főleg nem akarom szétszedni a gyerekeket!
2014. jún. 25. 16:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Vagy nem költözöl, vagy otthagyod a fiadat, amíg döntés nem születik a gyerekelhelyezésről.
2014. jún. 25. 16:30
 2/16 A kérdező kommentje:
igazából arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudnék elköltözni úgy hogy jogilag minden rendben legyen.....ne vitesse vissza a rendőrökkel a gyerekeket..... ahogy elmegyünk a házból menjek rögtön bíróságra ideiglenes gyerek elhelyezésért????
2014. jún. 25. 16:30
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Oda viszi vissza a rendőr ahol a bejelentett lakcíme van. Szerintem csak akkor vidd el, ha megkaptad az ideiglenes elhelyezést. Addig apukának is ugyanannyi joga van visszavinni. Keress fel egy jó ügyvédet, a konkrét tények ismerete nélkül senki sem fog itt teljesen jó tanácsot adni.Amúgy is szükséged lesz egy jó ügyvédre, mert valószínűleg az apa is harcolni fog a gyerekelhelyezésért.
2014. jún. 25. 16:32
 4/16 A kérdező kommentje:
de ha otthon maradok a férjemnél, hány százalék esélye van annak hogy megkapom a felügyeleti jogot?
2014. jún. 25. 16:34
 5/16 anonim ***** válasza:
A gyerek elhelyezése és a felügyeleti jog két külön téma.
2014. jún. 25. 16:36
 6/16 A kérdező kommentje:
én arra is gondoltam hogy kiveszek egy albérletet és ideiglenesen oda bejelentem magunkat és csak aztán költözök velük!?
2014. jún. 25. 16:36
 7/16 A kérdező kommentje:
úgy akartam írni hogy ideiglenes gyerek elhelyezés
2014. jún. 25. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:

A rendőr oda viszi a gyereket, ahova be van jelentve.

Ha kiveszel albérletet, és oda bejelented, az sem lehet szabályos, mert az apja mondhatja azt, hogy ő nem járult hozzá a gyerekek elviteléhez.

Adjátok be a válópert és a gyermekelhelyezési pert, és utána tudsz költözni.

2014. jún. 25. 18:40
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
miért írtok ilyen hülyeségeket,hogy a rendőr oda viszi vissza,ahova be van jelentve?Ez nem igaz.Amíg nincs jogerős bírósági végzés arról,hogy a gyerek kinél van elhelyezve,addig a rendőr nem viszi sehova.Az anya is éppúgy elviheti és az apa is oda,ahova akarja,ugyanolyan joga van.Én azt csinálnám,hogy elmennék még elköltözés előtt a bíróságra.Ha meg van állapítva,hogy kinél van elhelyezve a gyerek és a láthatás az a tiszta.Viszont ha nem tudtok megegyezni előre,akkor nem lesz egyszerű menet.Ha azt csinálod,hogy elköltözöl a két gyerekkel,a rendőr nem fogja visszavinni az apához,ha nincs végzés.De az apa elviheti.Mondjuk ha elmegy érte a suliba,és hazaviszi,aztán nem adja oda az anyának,nem követ el semmit,mert neki is ugyanolyan joga van a gyerekhez.
2014. jún. 25. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Ne költözz sehova, add be a válókeresetet!

Megegyezés hiányában majd a bíróság eldönti, hogy hol legyenek a gyerekek.

Az esetek túlnyomó részében az anyához ítélik.

Miért mész albérletbe? A vagyon is feleződik, hacsak nem a házasság előtt szerzett különvagyona a mostani lakásotok.

2014. jún. 25. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!