Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 3 év után válunk. Nekem semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után válunk. Nekem semmi sem jár?

Figyelt kérdés

Nagoyn megromlott a kapcsolatunk, úgy döntöttem hogy elválok a férjemtől. Az ő házában lakunk ugyan, de én egy csomó pénzt beleöltem a felújításába. A számlámon totál lenullázott, jelzem ez nem közös pénzt volt, hanem örököltem .

Tényleg úgy van ahogy ő mondja és 0 forinttal húzzak el onnan? Nincs gyerek.

2014. jún. 24. 11:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%

van számla? tudod bizonyítani? ha igen, az jó.

ha nem, akkor megszívtad

2014. jún. 24. 11:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Csak a bútorról van, mert átutalással fizettem. A többiről nincs...
2014. jún. 24. 11:32
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem, szerencsére nem kell üres kézzel távoznod.

Az együttélésetek alatt végzett értéknövelő beruházások, felújítások, beszerzések értékének felét kérheted.

Illetve ha örököltél, akkor azt a hagyatéki végzéssel tudod bizonyítani. Az örökséged mindenképpen a te különvagyonod marad, ha beleforgattad az ő tulajdonának értéknövelésébe, akkor az neked teljesen visszajár.

Nem lenne nagy baj, ha meglennének a felújításhoz kapcsolódó számlák, nyugták, illetve évekre visszamenően is ki tudod kérni a banszámlaforgalmadat- szerencsés esetben a te számládról is történt anyagvásárlás, mester kifizetés vagy egyéb az értéknöveléshez kapcsolódó átutalás- vagy ha a férjed számlájára utaltál át, akkor talán megjegyzésbe beírtad, hogy pl. csempevásárlásra vagy hasonló.

Mindenképpen érdemes ügyvédhez fordulni, itt csak nagyvonalakban kapsz tájékoztatást.

2014. jún. 24. 11:34
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2014. jún. 24. 11:35
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

A felújítás költségének es az általa bekövetkezett erteknovekedes fele jar neked.

Teht ha pl ra költöttetek 2 milliót a házra, ami addig ért 10 millát, most meg 12t, akkor egyrészt jar 1 millió, a felújítási költség fele, plusz meg 1, mert 2 millaval nott a ház értéke.

2014. jún. 24. 11:42
 6/19 anonim ***** válasza:
21%

Húzzál is, jó h csak 3 ev es nem 15 es nincs gyerek!

Adj halat h megszabadultal töle, 16 ev mulva is az utcara kerulnel mellöle!

Kiforgatott es mindig ezt fogja csinalni!

Hátra se nézz!

2014. jún. 24. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:
27%
Csak ne hogy elhidd, amit itt írnak, mert akkorát fogsz koppanni, hogy nem térsz magadhoz. Fordulj ügyvédhez.
2014. jún. 24. 11:46
 8/19 anonim válasza:
7%
Pénzéhes..
2014. jún. 24. 11:48
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Csak a pénzed kellett neki, nem te magad. Sajnos a pénzéhes pasik ilyenek. Egy ismerős édesanyja (vidéki háza, birtoka, számlán pénze is volt, örökölte) újra férjhezment. Két év múlva a férje lecserélte egy sokkal fiatalabbra. Perre mentek, mindenből visszajárt neki a fele pénz és amit titokban a nevére iratott a férj, azért fel is jelentették. Visszakapta a házát és pénz felét, igaz, több évi pereskedés után. Maradt volna élettárs, különvagyonnal, akkor nem lehetett volna kifosztani. De ugye a "hívő ember" házasságot akart.
2014. jún. 24. 11:57
 10/19 A kérdező kommentje:

Hát igen, már látom én is, hogy kiforgatott. :(

Amikor elfogyott a pénz, egyből nagy lett a szája.

Alapvetően nem a házassággal van bajom, csak a gerinctelenséggel. A 6-os jól mondja, mintha anyámat hallanám. :))

2014. jún. 24. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!