Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk a férjemmel 17 év házasság után. A szülei házában éltünk, ahol kialakítottunk magunknak egy lakást. A nevünkre semmi sem került ebből hivatalosan. Mivel nekem kell mennem, így teljesen üres kézzel távozom. Lehet követelésem a házból?
Jártál dolgozni? Van kereseted? Mert akkor biztos hogy fizettél be egy csomó dolog megvásárlásakor...
Ha nem akkor kitesz egy fillér nélkül.
Egy komoly nő nem is megy bele egy ilyen kapcsolatba.
Én a te helyedben gyűjtöttem volna lóvét amiről nem tud.
Mert ilyen könnyen lehet 40 évesen asemmiből indulni.
Itt csak a férjed gazdagodott, méghozzá belőled:S
Fizessen ki. Biztos van benne munkád is rendesen.
HA van a nevedre számla a beépitett anyagokból, akkor igen.
Gondolom, nincs ilyen.
Miért hagytad magd igy átverni???
Kedves Kérdező!
Tulajdonjogi igényed nem lehet, de pénzkövetelés iránti ún kötelmi igényed igen.
És - természetesen - nem kellenek számlák a nevedre, szakértőt fognak kirendelni (ha kéred, csak kérelemre), aki meg tudja állapítani, hogy az együttélés alatti beruházás mennyibe került.
Ennek a fele jár neked, mert közös gazdálkodásból származik.
Ezt az igényt azonban elő kell terjesztened a bíróságon, így nem árt helyesen és jól megfogalmazni és számokkal is alátámasztani.
egy ügyvéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!