Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 22 ev utan semmi sem jar nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 ev utan semmi sem jar nekem?

Figyelt kérdés

22 ev hazassag utan beadtam a valokeresetett.

A ferjem honapok, evek ota megcsalt es most egy gyerek is szuletett a kapcsolatbol. Nagyabol elmondta mit tett, de nem nagyon hittem (par alkalom es a no terhes lett es akkor elhagyta de a no megszulte).

Szoval kidobtam, o meg ment a nohoz. Mikor osszehazasodtunk a mamaja oroksegul hagyott "hazat" ( egy paraszt haziko) lebontottuk es epetettunk 4 ev alatt egy ketszintes hazat.

A ferjem egy panellakast berel a novel es a gyerekkel, tudtam hogy bem maradhatunk sokaig a hazban a ket kozos gyerekunkkel ( 9 es 14). Penteken itt volt a ferjem es azt mondta egy honapom van hogy lakast talaljak mert haza koltoznek es nekem mennem kell a gyerekek maradnak.

Azt mondja nekem nem jar semmi mert a telket orokolte es a hazat a sajat penzebol epitette, mert az en penzemet feleltuk meg az amugyis toredeke volt az o fizezesenek.

Ha nem megyek el magamtol kirak eroszakkal.

Tudtam hogy nem birja sokaig a panelba mert egesz eleteben kerteshazba elt.

Valoban nem jar nekem semmi?

A gyerekek, nem akarnak az apjukkal elni es a lanyom sirogorcsot kapott amikor hallota mit mondott az apja.

Egesz ejjel vigasztaltam, es konyorgott hogy vigyem magammal ha mennem kell.

Eroszakkal kitehett?

Mit tegyek?

2014. ápr. 12. 10:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat téved a kedves férj. A telek valoban az ove, es az eredeti ház értéke levonására kerül a jelenlegi értekbol, viszont a maradék feleződik. A hazassag alatt vagyonkozosseg van, nincs olyan, hogy az egyik pénzét felélik, a masik meg megy takarekba. A felújításra költött penz fele jár neked.
2014. ápr. 12. 10:19
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

tenyleg azt hiszi uj csalad a regit eldobja neked kukaba es az uj holgy majd neveli a 3 gyereket?

Az a helyzet szerencsere ez nem igy mukodik.

Az uj holgyon pedig atok ul mert mas hazassagat bontottsa fel es meg gyereket is szult egy nos pasinak.

Szegyen a fejere de majd ezt visszakapja o az elettol kemenyen

2014. ápr. 12. 10:26
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Jó kis háború lesz ebből!A kulcsmondatod:"hazat a sajat penzebol epitette, mert az en penzemet feleltuk".Bizonyítsa,hogy az ő pénzéből építkeztetek,miközben te eltartottad a családod!Tuti befutó vagy ne parázz!Hogy tehetne ki a közösből?Hisz ő ment a másikhoz,feladva mindent!Ott csak a telek értékét fizeted ki és pá!Jó ettől bonyolultabb,de ez lesz tömören.
2014. ápr. 12. 10:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Erőszakkal akar kitenni ez bizony fenyegetés én feljelenteném!!
2014. ápr. 12. 10:34
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Első válaszoló tökéletes választ adott. Még annyit: el ne hagyd a lakást a két gyerekkel, mert vissza már nem, vagy csak hosszú pereskedés után kerülhetsz. Erre alig van esély. Nem tehet ki erőszakkal, ne aggódj. Az összes berendezésnek a fele is jár neked azon kívül,amit első leírt. Nem számít, hogy a közös élet alatt ki mennyit keresett; mindenképpen KÖZÖS szerzeménynek számít; a fele a tied!
2014. ápr. 12. 10:44
 6/17 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

Hát, azért annyira nem szerencsés a helyzet, emrt az övé lesz a nagyobb tulajdonrész a házból. És ha akar, akkor odaköltözhet a nővel. Szerintem ez elég szerencsétlen helyzet lenne.

Inkább fizettesd ki vele a saját tulajdonrészed, abból el tudsz indulni valahogy, aztán menj albérletbe addig a gyerekekkel.

Erőszakkal nem tehet ki, de nagyon megnehezítheti az életed.

2014. ápr. 12. 10:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A házat közösen építettétek, úgyhogy nem dobhat ki. És ilyen nincs, hogy az ő pénzéből építettétek, a te pénzedből meg éltetek. A pénznek nincs szaga.

A gyerekek meg természetesen annál lesznek, akinek a bíróság megítéli, általában az anyánál. Szóval olyan nincs, hogy menj el, és hagyd ott a gyerekeket.

Azért szomorú, hogy ennyi év után ezt kapja az ember :( Oké, hogy már nem akar veled lenni, de hát azért mégiscsak te vagy a gyerekei anyja, legalább ezért tisztelhetne annyira, hogy normálisan viselkedik :(

2014. ápr. 12. 10:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A telek öröklés jogcímen került a nevére, ami magánvagyon, az az övé is teljesen. Az ingatlant közösen építettétek és nem olyan pénzből, ami ajándékozás jogcímen került hozzátok, így az teljesen közös vagyon, 50% mindenből a tiéd.
2014. ápr. 12. 11:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem teljessen igy van.

-A telek a ferjede marad mindig, mert orokolte

-A hazon es az ingosagokon osztozkodtok fele-fele aranyban. Tehat a nagyobb resz az ove lesz,

-Ki nem rakhat, de odakoltozhet az o reszebe akar az uj csajaval is. Kesobb teljessen mindegy ki marad a hazban, a lenyeg, hogy valakinek ki kell fizetni a masikat, kulonben mindketten ott is lakhattok akar, Vagy eladni es felezni az arat,

-A gyerekeket jelenleg mindketten odaviszitek ahova akarjatok, mig a birosag nem dont az elhelyezesukben.

2014. ápr. 12. 12:31
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó teljesen tökéletesen válaszolt.
2014. ápr. 12. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!