Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 22 ev utan semmi sem jar nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 ev utan semmi sem jar nekem?

Figyelt kérdés

22 ev hazassag utan beadtam a valokeresetett.

A ferjem honapok, evek ota megcsalt es most egy gyerek is szuletett a kapcsolatbol. Nagyabol elmondta mit tett, de nem nagyon hittem (par alkalom es a no terhes lett es akkor elhagyta de a no megszulte).

Szoval kidobtam, o meg ment a nohoz. Mikor osszehazasodtunk a mamaja oroksegul hagyott "hazat" ( egy paraszt haziko) lebontottuk es epetettunk 4 ev alatt egy ketszintes hazat.

A ferjem egy panellakast berel a novel es a gyerekkel, tudtam hogy bem maradhatunk sokaig a hazban a ket kozos gyerekunkkel ( 9 es 14). Penteken itt volt a ferjem es azt mondta egy honapom van hogy lakast talaljak mert haza koltoznek es nekem mennem kell a gyerekek maradnak.

Azt mondja nekem nem jar semmi mert a telket orokolte es a hazat a sajat penzebol epitette, mert az en penzemet feleltuk meg az amugyis toredeke volt az o fizezesenek.

Ha nem megyek el magamtol kirak eroszakkal.

Tudtam hogy nem birja sokaig a panelba mert egesz eleteben kerteshazba elt.

Valoban nem jar nekem semmi?

A gyerekek, nem akarnak az apjukkal elni es a lanyom sirogorcsot kapott amikor hallota mit mondott az apja.

Egesz ejjel vigasztaltam, es konyorgott hogy vigyem magammal ha mennem kell.

Eroszakkal kitehett?

Mit tegyek?

2014. ápr. 12. 10:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Sajnálom ,ami veled történt.Mivel az előttem írók mindent leírtak már,én egy pár dolgot tennék csak hozzá.

Azért az nem úgy működik,hogy téged kizavar, mert az új nőnek,meg új gyereknek kell a hely...A gyerekek nem maradnak nála,miért is maradnának?Gondolja hogy az új maca majd egy gyerek helyett 3 at fog nevelni...

Lehetne gálánsabb is, ő csalt meg,d..ot félre,sok esetben ilyenkor mindent otthagynak a volt feleségnek,és a gyerekeknek"kárpótlásul"

Gondolom, elég sokára lett meg a 2 gyerek, sokat kellett várnotok rájuk, ha még ilyen kicsik,egy 22 éves házasságban.

Ti,és a nő, amúgy hány évesek vagytok?

Még sok idő, mire azt a 2 gyereket felneveled, kitaníttatod..

Hogyan tudtad meg az egészet amúgy?ha nem dobod ki, akkor veletek maradt volna,a másik gyerekét elismerte?

Válás esetén biztos lesz vagyonmegosztás, és gyerekelhelyezési per.Húzd el,amíg lehet, ők meg legyenek csak albérletben!

Kitartást,erőt kívánok neked!

2014. ápr. 12. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó és ennek mi a franc köze van a kérdéshez. Bíróságot sem érdekli ki kit csalt meg és miért. Másrészt az elhúzás is marha hülye ötlet lenne, hisz a férfié a nagyobb tulajdonrészes és visszavághatna 60-70 ezres lakáshasználati díjjal is, mert azt is kellene a kérdezőnek fizetni a volt férj tulajdonrészére. Azért meg bőven talál nyugodt albérletet, tulajdonrésze kifizetésével.

Persze, szörnyű ha ide jut egy házasság de megoldást kell találni mert az visz előre nem mismásolás mert azzal csak lejjebb kerülhet.

2014. ápr. 12. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

Bocsi,de írtam, hogy az előttem írók, már mindent megválaszoltak.

Én a lelki oldaláról közelítettem meg a kérdést,és nem trollkodtam, kötekedtem,vagy beszóltam...

Más kérdésnél sokkal nagyobb hülyeségeket írkálnak kommentebe,én meg nem kérdezhetem meg, ami érdekel?,bocsika.

Az elhúzást,pedig úgy értettem, hogy ne menjen el a házból,még nincs meg a per...

Sajnálom ,kedves utolsó,hogy jelenlétemmel bántottam a szemed.

Majd a kérdező eldönti,akar e valamit hozzáfűzni,és ha akar válaszol.Köszi.

2014. ápr. 12. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolso,

Es mivan ha a pasi sem megy el a hazbol?? Ugyananyi joga van hozza.

Meg jol irta valaki, hogy siman kerhet lakashasznalati dijjat is az o tulajdonreszerol.

Igy mar gondolom nem igazan jo ottlet az ugy elhuzasa?

2014. ápr. 12. 17:19
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem bántotta a szemem de ő "jogi" segítséget kért, nem azt hogy csámcsogjunk rajta.
2014. ápr. 12. 17:59
 16/17 A kérdező kommentje:

Meg karacsony elott en kuldtem el, es a valast csak par hete adtam be. Eddig nem volt gond a hazzal csak most tudta meg, hogy valni akarok es vegleg befejeztem vele. Dontottem es nem akarom ujra kezdeni vele, nem tudok megbocsajtani. O nem akar valni. En 44 eves vagyok a ferjem 45, a baratno nem tudom pontosan de fiatal 30 koruli lehet vagy meg annyi sem.

Keson jottek a gyerekek mert sokat dolgoztunk sajat valalkozasunk is volt a napi 8 oras bejelentett munka mellett.

Eveket oregedtem ez alatt a par honap alatt.

2014. ápr. 12. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Jajj!Na most fordult a kocka.Figyelj a bíróság szerint a hűtlenség nem bűn,de az hogy kitetted az utcára,hú paff,nehéz ügy!Ezt nehogy így add elő mert vége mindennek!Az ő ügyvédje helyében úgy kitudnálak kezdeni,hogy tényleg az utcán kötsz ki és még a gyerekeid is elveszted!Tőlem is megpróbálta lekövetelni még a húgom bútorait is,komolyan!!!Úgy,hogy még csak házasok se voltunk!Ehelyett kapott olyan pénzbírságot,hogy még az én ügyvédemet is ő fizeti a mai napig a 8 napos határidőn belül,fél éve:)!
2014. ápr. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!