Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tibi70 kérdése:
Mikor 20-év után egy űreség és nem megértés fogad othon és csak mindenböl vita alakul ki mikor azt érzed hogy semmi nem működik mi lehet amegoldás?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 14:16
2/7 anonim válasza:
Kommunikáció....Azt hiszed mással jobb lesz 20 év után?
3/7 anonim válasza:
próbáltátok már egy kicsit feldobni a kapcsolatot? Házasságban éltek? Gyerekek vannak?vagy már kirepültek otthonról? Lehetne elmenni vacsorázni, moziba, vagy ha nincs rá pénz, ellehet menni sétálni, és egy nagyon beszélgetni. Miket próbáltatok már meg csinálni? Egyébkéntpárod is érzi, hogy nincs minden rendben?
4/7 anonim válasza:
MEg kell próbálni megmenteni. Amikor azt éreztem,hogy a párom eltávolodott tőlem egyszer nem mentem haza egész éjjel. A barátnőmnél aludtam és rengetegszer hívott mire felvettem. Ez szemétség volt tőlem,de megtudtam,hogy szeret még.
5/7 anonim válasza:
A 20 évből gondolom, nem lehetsz fiatal. Az írásodból, hogy okos, diplomás ember sem (nem sértésnek, attól lehetsz jó ember, de kevés az esélye, hogy úszkálsz a pénzben). Nem valószínű, hogy találsz mást helyette. Ha jobb egyedül, válj el (lakhatásotok, megélhetés meglesz? Hirtelen munkanélküliség esetén van aki kisegít?). Ha mégsem akarsz válni, ezt a feleségeddel is beszéld meg, lehet, ő észre sem veszi, hogy ekkora baj van, vagy az is, hogy egyetértés van ez ügyben, ő is külön akarja folytatni.
6/7 anonim válasza:
14:58
Te vad paraszt galád ember vagy.Mi a lekvárból gondolod,hogy attól mert nem diplomás nem talál mást?Lehet hamarabb találna mint te.
Áll tovább,és próbálj boldog lenni.
7/7 anonim válasza:
a helyesírás szabályainak megtanulása mindenesetre egy jó kezdet lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!