Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Milyen válás, miért válás, vannak-e gyerekek!?
2/9 anonim válasza:
Tök boldogok tőle... Hát hogy érintené?? Ők is emberek, tudniillik, tehát jogos következtetés, hogy úgy, mint a nőket. Önálló személyek vagyunk, nem azonosak egy nemen belül..
4/9 anonim válasza:
Egy válás normális körülmények között mindenkit megvisel.
5/9 anonim válasza:
Ahogy Én észrevettem az elvált férfi ismerőseimen,anyagilag tuti lehúzás az biztos(főleg ha a férj dolgozott meg a házért mondjuk)
Minden elvárt férfi ismerősöm mondta hogy rosszabbak mint a keselyűk.De természetesen létezik olyan is aki problémamentesen tovább álltak egymás mellől de általában nem ez jellemző,mert szinte minden már csak a pénz körül mozog .
6/9 anonim válasza:
Mivel minden férfi más, minden férfit másként.
7/9 anonim válasza:
Ez abszolút egyénfüggő dolog,emellett nem mindegy,miért,ki miatt,milyen körülmények között zajlik le a válás.
8/9 anonim válasza:
Mármint a komplett anyagi lenullázáson kívül?
9/9 anonim válasza:
szerintem változó
függ attól,hogy miért válnak,hogyan,van-e gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!