Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki válás után társfüggőségben szenved, az keressen fel szakembert?
Én is így voltam válás után. Nagyon rossz volt egyedül. Rögtön regisztráltam jó pár társkeresőre és egyre-másra vonzottam be a hülyébbnél hülyébb pasikat, mert nem válogattam. Visszatekintve szörnyű időszak volt, valahol nem is voltam magamnál, nem voltak ezek józan, felelősségteljes döntések. De hát ennek így kellett történnie. Arra jó volt, hogy rengeteg tapasztalatot, önismeretet, férfi-ismeretet szereztem és le is higgadtam. Amikor elegem lett magamból és hagytam, hogy a maguk útján menjenek a dolgok, akkor ismerkedtem össze a mostani párommal.:) Évek óta nagyon jól megvagyunk.
Én azt mondom, közvetlenül a válás után nem érdemes rögtön kapcsolatba beleugrani, mert nem lát az ember tisztán.
Igen.
Bármiféle függőség az önállótlanság jele, azaz nem nőttél fel lelkileg és nem vagy stabil önmagadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!