Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dr. Tornyossy Mónika igazságügyi pszichológus szakértőről mit lehet tudni? Nálunk ő lesz a szekértő válás témában.
Nálam nagyon sikeres volt, minden korábbi anyaggal és véleménnyel ellentétes, szakértői véleményére rögtön ítélet született a Budaörsi bíróságon. Bármit megtehetett, mondhatott. Én sajnos rossz oldalon álltam, nem az én "ismerősöm" volt.
Az exfeleségem pszichiáter kezelte, szorongás elleni szereket szedett évekig, nyilvános helyen hirtelen gyilkosnak kiabált, vagy kiabálta a babaúszás oktatót, vagy, ha gyermekünk hozzám akart felkéredzkedni ő kapta fel és ajtónak ajtófélfának rohanva szaladt, vagy csak egész nap maga elé bámult.
Erre én lettem hirtelen haragú szorongó, és ő nem, ő mindennek megfelelt…
A tisztelt szakértő asszony szakmailag megalapozatlan, a tényeknek sokszor szembemenő szakértői véleményével találkoztam. Véleménye kialakításánál fontos információkat nem vett figyelembe, pontosabban nem volt hajlandó figyelembe venni.
Ugyanakkor az egyik fél, valamint a megrendelő hatóság befolyásolásának tökéletesen "felült", így elfogult szakvéleményt készített.
Stílusa botrányosan pökhendi, lekezelő.
Azt, hogy Tornyossy Mónika szakértése esetén csak az anyák nyerhet nek, az alábbi link is cáfolja.
Tornyossy Mónika az egyik legjobb szakértő, Budapest környékén legalábbis biztos. A fentebbi esetekhez nem tudok hozzászólni, mert nem voltam érintett, nem ismerem, hogy ott mit mondott jogosan, és mit nem. Csak a sajátoméból tudok kiindulni.
Az én gyermekemet (apuka vagyok) az anyja már 4 éve egyre határozottabban idegeníti el tőlem, vele már évek óta kapcsolatot sem tudok tartani. Az anya viselkedését már családsegítők és gyámhivatali munkatársak is furcsállják, és anyuka a bíróságon is nem egyszer adta elő magát teátrálisan, elfogultnak nevezve a bírót és ajtócsapkodással hagyva el a tárgyalótermet. Beadványait téveszmék vezérlik, jelenlegi ügyvédje pedig lelkes segítőtársa ezeknek a téveszméknek a terjesztésében.
A bíró Tornyossy-t jelölte ki szakértőnek, amikor anyuka ámokfutását megelégelve szülői felügyeleti jogi kérelmet nyújtottam be anyukával szemben. Anyuka fél évig nem ment el a vizsgálatra, több idézésnek sem tett eleget, ahogy egyébként közben a gyámhivatal által egy védelembe vételi eljárás során elrendelt szakértői vizsgálaton sem jelent meg.
A bírónő elmeszakértői segítséget is lehetővé tett Tornyossy számára, aki ezzel élt is, így végül engem és anyukát is nemcsak igazságügyi pszichológiai, hanem elmeszakértői vizsgálatnak is alávetettek. Itt égre kiderült, hogy anyuka kevert típusú személyiségzavarban szenved, és alkalmatlan gyermekünk nevelésére. Rendkívül lesújtó szakvéleményt adtak róla, amelyet egyébként minden egyéb rendelkezésre álló peres anyag (beadványok, családsegítői beszámolók, stb.) alátámaszt.
Én tehát csak azt tudom Tornyossy Mónikáról mondani, hogy hulla pontosan látja a valóságot. Ügyvédemnek többször is volt vele dolga, olyankor is, amikor az ő ügyfele volt úgymond a vétkes valamiben. Tornyossy akkor is korrektül és pontosan leírta, hogy mi a helyzet, és nem feketítette be apukát akkor sem, ha egyszer nem volt miért.
Elfogadom, hogy sok férfi érzi úgy, hogy Tornyossy nőpárti, de az én esetem is azt mutatja, hogy ez nem igaz. A bíróságok komoly szaktekintélynek tartják, bíráknak is szokott továbbképzéseket tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!