Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek a helyemben? Elvalnatok es uj eletet kezdenetek vagy uj eselyt adnatok a hazassagnak?
Figyelt kérdés
Van egy ferjem,nagyon szeretem,tiszta szivvel.Gyereket is tervetunk.Viszont egy nap kozolte,hogy szerelmes valaki masba.Akkor derult ki,hogy terhes vagyok...Persze muteni kellett,nem maradt meg a baba...ferjem azt mondta nem is akarja mar!Mindent egyedul csinaltam vegig ugy,hogy o kozbe massal volt!Vartam,hogy szerezzen vissza es mondja,hogy engem akar..nem mondta.Eltelt azota 10honap,nekem udvarolt egy srac aki nagyon rendes,mindenben segitett.Segitett atveszelni ezeket a szornyusegeket es visszaadta nemikepp az onbizalmam,mindenben szamithatok ra.Mostanabban viszont felbukkant a ferjem es hianyzom neki.Teljesen osszezavarodtam2014. jún. 14. 16:59
11/20 A kérdező kommentje:
Igen en is igy gondoltam es nagyon elhatarozott voltam!Csak most,hogy ujbol feltunt a szinen zavarodtam ossze,de csak a regen atelt szep elmenyek miatt...En is uj eletet szeretnek kezdeni es orulok,hogy ilyen hamar ramtalalt a boldogsag!Csak neha ugy erzem,tul hamar feladtam es lehet h varnom kellett volna meg.Igazabol a szivemr veszem a rosszallo megjegyzeseket,beszolasokat es,hogy tolem fordulnak el,pedig en ugy erzem semmi rosszat nem tettem.Egyszeruen csak tamaszkodtam valakire amikor a ferjem nem volt ott!Aztan szerelem lett belole.Buta emberek vesznek korul,akik meg akarjak mondani,hogy en vagyok a hibas...sot az egesz csaladja ot tamogatja,szinte mindenki a rokonuk a faluba(en mentem oda ismerkedeskor) es nekem csaladom sincs.Teljesen egyedul vagyok,mikor pedig ennyien mondjak h az en hibam akkor elhiszem :( Pedig tipikus par voltunk akiknek beszoltak h ez a bomba csaj mit keres evvel a pasival...es megse en csaltam meg :( hanem teljes szivembol szerettem...
2014. jún. 14. 18:39
12/20 anonim válasza:
Egy férfi aki nem akarja a közös gyereketeket az nem szeret. Maradj az új pároddal, aki megbecsül, az exed meg röhögd ki. Tuti elhagyta az új nő, aztán menne vissza a biztosba. De ha újból megpróbálnátok, akkor is lelépne egyszercsak. Ne bízz benne és gondolj mindig arra, mi lett a vége annak amikor vele voltál...
13/20 anonim válasza:
Én azt mondom, tojj nagy ívben arra, hogy mit mond a falu. Azért beszélnek bele a te dolgaidba (és gondolom más dolgába is), mert nekik nincs jobb dolguk. Az ilyen emberek általában megkeseredettek, és nem akarják, hogy más boldog legyen. Legyél azzal a férfivel, aki melletted állt végig, ő biztosan szeret téged, ellenben a férjeddel. Add be a válópert, és kezdj egy új, boldogabb életet. Szurkolok, hogy sikerüljön :)
14/20 anonim válasza:
Akkor fogd fel úgy,az az ember meghalt akivel átélted a régi szép emlékeket.Éld az életed,és ne törődj avval mit mondanak mások.Maradj az mellett aki a rosszban is veled volt.A férjed egy önző dög aki magán kivül nem szeret senkit.Én elhajtanám végérvényesen.
15/20 A kérdező kommentje:
Igen csak amikor annyi bantas er evvel kapcsolatban neha azt hiszem h en latom rosszul...Ugy latszik azt senki nem fogadja el,hogy en uj eletet kezdek,de azt h a ferjem megcsalt es lelepett en meg vartam azt mar igen.Azon senki nem akadt ki annyira,mint azon,hogy en tovabbleptem ezekutan
2014. jún. 15. 18:13
16/20 anonim válasza:
"Vartam,hogy szerezzen vissza es mondja,hogy engem akar..nem mondta.Eltelt azota 10honap," -
hát ennek már vége, akárhogy is nézzük.
17/20 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy vege.Pont ezert kezdtem uj kapcsolatot...most megis en vagyok a hibas
2014. jún. 18. 10:17
18/20 anonim válasza:
Jó ég, NE fogadd vissza! Otthagyott a nehéz időkben. Bármikor újrajátszhatja. Menjen, hiányozzon neki más. Te meg kezdj új életet és kész!
Ne foglalkozz mások negatív véleményével, majd megunják. A boldogságod fontosabb, és hogy egy megbízható kapcsolatra alapozd az életed, ne egy ingázóra.
19/20 anonim válasza:
Nem szeret téged, és a személyisége éretlen és önző, folyamatosan szenvedni fogsz mellette. Aki ilyen nagy bajban magadra hagy az hitvány ember, most kidobta a csaja, vagy ilyesmi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!