Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hány esélyt kell adni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány esélyt kell adni egy házasságnak válás előtt?

Figyelt kérdés

Januárban egyszer már szétköltöztünk, mert úgy véltem hogy hárman vagyunk ebben a házasságban. Persze kiderült,hogy a másik nő "csak barát", aztán mégis bebizonyította hogy nem barát, mert át akarta verni a páromat.

Leültünk 1000x megbeszélni a dolgokat, arra jutottunk hogy nem beszél egyikünk se azzal a nővel, sem a gyerekeivel.

Párom kiment külföldre dolgozni, az elmúlt 2 hónapban nem volt semmi gond. Kb 1 hónapja eltörtem az egyik kezem, így az egyik bevásárlás alkalmával egy ismerőst kértem meg, hogy segítsen a ház elé elhozni az egyik szatyrot.

Az előbb említett nő (ócska qva) ezt meglátta, és valahogy volt egy olyan sejtésem, hogyha szóba állna a párommal, akkor tuti kavarna valamit.

Ma rákérdezett a párom, pontosabban szólva megvádolt, hogy nekem az az illető a szeretőm, és együtt járunk bevásárolni és hogy ő nem hagyja tovább, hogy átverjem.

Csak egy embernek van haszna abból, ha mi szétmegyünk, és az a nő... Állítólag nem beszélne, de a párom most lebuktatta saját magát. Persze tagadta hogy azzal a K-val beszéltek volna, de mikor rákérdeztem mégis ki terjeszt rólam ilyen hazugságokat, azt felelte "az mindegy".

Elegem van úgy cakli-pakli mindenből. Átverve érzem magam, és a párom is.

Most megy a sárdobálás, és ezt unom. Többször veszekedtünk a nő miatt, gondolom többször keresi a párom társágát, és mikor legutóbb itthon volt a párom, akkor is írt neki. (kivettem 1 nap szabit, hogy a párommal lehessek).

Elvileg januárban telefonszámcsere lenne mindkettőnknél, hacsak addig el nem válunk.

:(

2,5 éve vagyunk házasok

2013. nov. 10. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme több esélyt adni.
2013. nov. 10. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy házasság legfontosabb eleme a bizalom. Ha nem bíztok egymásban, és minden apróságból ügyet csináltok, akkor ennek válás lesz a vége.

Nőjetek fel.

2013. nov. 10. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

Az egész storyd hihető, egészen a bukta pontáig:

Nem K-a az ember a másik embert, csak akkor, ha tudja, buktatta.

2,5 év után semmi értelme ennek az egésznek, főpleg úgy hogy még gyerek sincs. Bár mondjuk ez egy szerencse számodra.

2013. nov. 10. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul nem is vagy 100%-osan biztos, hogy az illető nő volt, de már K-od. Szóval gáz.
2013. nov. 10. 17:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Tudom amit tudok a nőről, de lényegtelen is, hogy mit csinál szabadidejében. Azzal bújik ágyba a párja háta mögött akivel akar, de az én páromat hagyja békén!

Én is úgy érzem, hogy ennek az egésznek nincs értelme, mert olyan pontra jutottunk, ahonnan nem nagyon van visszaút.

Nem bízunk egymásban, és ahelyett hogy ezen javítanánk, még rontunk a helyzeten.

2013. nov. 10. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha hibás vagyok valamiben, az max annyi, hogy törött kézzel többet vásároltam mint amennyit elbírok. Kétszer kellett volna fordulnom, ehelyett egyszerre megvettem mindent.
2013. nov. 10. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
ennek így semmi értelme...
2013. nov. 10. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy megpróbáltok bízni egymásban, vagy nincs értelme tovább húzni ezt a házasságot. Nem is értem, ha érezted, hogy baj lehet a vásárlásos esetből, akkor miért nem említetted meg a férjednek? Egyszer a férjem hazajött munkából, és csak úgy mellékesen megemlítette, hogy egy kolléganőjét is elhozta egy darabon a kocsival, mert kivételesen egyfelé jöttek. Mondtam, hogy oké, bár nem értettem ennek mi a jelentősége. Erre elmondta, hogy csak azért szólt, hogy ha esetleg meglátta valaki vele, nehogy félreértsem a helyzetet. Bízok benne, és akkor sem feltételeztem volna rosszat, ha mástól tudom meg, de jól esett, hogy gondolt rám.
2013. nov. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!