Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért kell meghálálni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell meghálálni egy apának ami egy anyánál teljesen normális lenne?

Figyelt kérdés
Elvált szülők, amúgy közös felügyelet, az anyának munka miatt egy időre távol kell lennie, 4 hónap "hétvégi anyuka" két hetente hétvégéremegy haza a gyerekhez. Ezalatt az apánál/ új barátnőnél van. Az anya korábban nyert egy utat, amit ideje beváltani és nekik adja mondván pihenjék ki magukat.... csak szerintem fura? Nem ez a kötelesdégük? Mindketten válalták, az apa a fogantatáskor, a csaj amikor belement a kapcsolatba. Az anyáknak akikn€l el van helyezve a gyerek ki adjutalmat? Vagyez a modern elvált szülőknél a módi, ha nem fele fele akkor meg kell hálálni?

2013. nov. 6. 13:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Én ebből egy qrva szót nem értek..
2013. nov. 6. 13:06
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
elég talányos... mi van?
2013. nov. 6. 13:07
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Ez a történet egy feladvány?
2013. nov. 6. 13:13
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Én értem. Nos, anyuka valamiért meg akarja hálálni, talán mert "hivatalosan" nem lett volna kötelességük.

Amúgy igazad van.

2013. nov. 6. 13:14
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Ha anyuka magatol ajanlja ezt fel, akkor nem ertem mi a gond.

Nyilvan o nem tud elmenni, es nem akarja, h karba vesszen.

Komolyan nem ertem, h mit problemazol ezen.

Inkabb orulnel, h normalis kapcsolatban maradtak a valas utan.

Ez irigyseg amugy? Te ki vagy a tortenetben?

2013. nov. 6. 13:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Mit nem lwehet ezen érteni?
2013. nov. 6. 13:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem el tudna menni. Rokona vagyok.
2013. nov. 6. 13:17
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Talán azért érzi így, mert a közfelfogás szerint a gyereknevelés az anya dolga. Így végül is az apa helyette csinálta. A közfelfogás szerint.
2013. nov. 6. 13:20
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem mi közöd van hozzá, hogy anyuka mit csinál a nyereményével? Lehet hogy nem tud elmenni, vagy egyedül nem akar. Vagy te akartál volna elutazni?
2013. nov. 6. 13:20
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Kérlek kedves kérdező, olvasd vissza a kiírt kérdésedet. Hangosan! És majd meglátod, hogy egy picit sem egyértelmű, mi a kérdés! Én sem tudtam kihámozni belőle...
2013. nov. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!